Новини Львова (cтор. 7442)

Фото для новини

12:12 18 лютого 2015 р.

У Львові ліквідували пожежу на вулиці Під Голоском

Як повідомили в середу в прес-службі обласного управління ДСНС, вогнеборцями врятовано одну з квартир на шостому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку на вулиці Під Голоском.

Ситуації

Фото для новини

11:58 18 лютого 2015 р.

Завтра на благодійному концерті у Львові збиратимуть кошти на потреби української армії

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, Студентське Братство Львівщини, Студентське Братство Львівського національного університету імені Івана Франка й профком студентів Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького організовують завтра, в четвер, 19 лютого, о 19:00 концерт для збору коштів на потреби української армії, що воює на сході України.

Культура

Фото для новини

11:22 18 лютого 2015 р.

1 березня у Львові проведуть для всіх бажаючих безплатні заняття зі самооборони

Як повідомили у середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у неділю, 1 березня, з 13.00 до 16.00 у спортивному залі Галицької гімназії на вулиці Замковій, 9 тренери ГО «Асоціація шкіл айкідо айкікай» проведуть безплатні навчання зі самооборони.

Ситуації

Фото для новини

10:58 18 лютого 2015 р.

Наші бійці відходять з-під Дебальцевого під прикриттям спецпризначенців (відео)

Куратор батальйону «Кривбас» Микола Колесник повідомив у середу: «Кривбас» вийшов, «Зеніт» вийшов, «Бджола» вийшла, Штаб вийшов, виходили з боєм, самі, без допомоги, майже пішки, по виходу без втрат».

Політика

Фото для новини

09:58 18 лютого 2015 р.

У східній і центральній частинах Дебальцового – вуличні бої, – «ІС» (відео)

Народний депутат і координатор групи «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомив у середу: «Противнику вдалося пробитися в місто і зав'язати в східній і центральній його частинах вуличні бої».

Політика

Фото для новини

09:40 18 лютого 2015 р.

Розпочалося відведення наших військ із Дебальцевого, але «Дорогу життя» утримуємо, – нардеп (відео)

Народний депутат і командир батальйону «Донбасу» Семен Семенченко повідомив у середу «Відведення військ з Дебальцевого здійснюється планово і організовано».

Політика

Фото для новини

00:32 18 лютого 2015 р.

Десантник львівської 80-ї бригади Олександр Козачок потребує допомоги небайдужих співгромадян (відео)

Після тяжкого поранення на блокпосту поблизу міста Щастя на Луганщині, військовослужбовець львівської 80-ї аеромобільної бригади Олександр Козачок лежить у тяжкому стані у столичному військовому шпиталі.

Ситуації

Фото для новини

23:30 17 лютого 2015 р.

В адміністрації Президента анонсували – завтра буде абсолютно чітка й дієва відсіч порушникам перемир’я

Заступник глави Адміністрації Президента Валерій Чалий повідомив у вівторок щодо порушення перемир'я російсько-терористичними військами: «Заходи ви побачите завтра, вони будуть абсолютно чіткими і дієвими».

Політика

Фото для новини

22:56 17 лютого 2015 р.

Генштаб наказав захисникам Дебальцевого знищити техніку й виходити з оточення стежками, – волонтер (відео)

Волонтер фонду «Мир і Порядок» Всеволод Кожем’яко повідомив у вівторок, що Генеральний штаб Збройних Сил України дав наказ збройним формуванням, які знаходяться в оточенні під Дебальцеве, на знищення важкої техніки й відхід.

Політика

Фото для новини

21:07 17 лютого 2015 р.

На Львівщину повернулися з війни ще двоє правоохоронців

Як повідомили у вівторок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, зі зони бойових дій повернулися оперуповноважений карного розшуку – капітан міліції Орест Ямборко, а також помічник дільничного інспектора міліції – прапорщик міліції Сергій Федчишин.

Ситуації