Новини Львова (cтор. 7440)

Фото для новини

09:35 19 лютого 2015 р.

Львів’ян закликають вшанувати борців за волю й гідність України ходою «Ми збережемо віру»

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні, 19 лютого, з нагоди трагічних подій на Євромайдані в нашому місті відбудеться низка заходів – тиха хода «Ми збережемо Віру» й флеш-моб, акція «Свіча пам’яті», екуменічна панахида та покладання квітів.

Політика

Фото для новини

09:10 19 лютого 2015 р.

Російсько-терористичні війська намагаються просуватися в напрямку Луганського, – «ІС»

Нардеп і координатор групи «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомив у четвер: «У напрямку Артемівська (Світлодарськ-Луганське) авангардні підрозділи противника намагаються просуватися у напрямку Луганського. Українські підрозділи, які забезпечують вихід Дебальцевської угруповання українських військ, ведуть стримуючі бої».

Політика

Фото для новини

00:24 19 лютого 2015 р.

Начальника міліції Львівщини Загарію й комбата Вольського врятували двоє волонтерів і кілька бійців

Волонтер медичної служби «Хоттабич» Юрій Бондар розповів про те, як насправді відбувався порятунок начальника Львівського обласного управління МВС і командира батальйону спецпризначення «Львів».

Ситуації

Фото для новини

23:54 18 лютого 2015 р.

РНБОУ прийняла рішення про звернення до ООН і ЄС щодо направлення миротворців на Донбас (відео)

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов заявив у середу за результатами засідання РНБО, що на ньому прийнято рішення про звернення до ООН та ЄС щодо направлення миротворців на Донбас.

Політика

Фото для новини

22:58 18 лютого 2015 р.

Президент запевняє, що з Дебальцевого вийшли 2475 бійців, а десантник – що решті допоможе 95-та бригада (відео)

Петро Порошенко заявив у середу: «Станом на зараз вийшли з Дебальцевого підрозділи ЗСУ загальною кількістю 2475 військовослужбовців військового складу».

Політика

Фото для новини

22:36 18 лютого 2015 р.

На засіданні РНБОУ обговорять введення миротворців ООН на Донбас і запровадження воєнного стану (відео)

Президент Петро Порошенко запропонував обговорення на засіданні Ради національної безпеки і оборони України радикальних питань щодо захисту територіальної цілісності держави.

Політика

Фото для новини

21:32 18 лютого 2015 р.

Танкісти 95-ї бригади під час прориву з Дебальцевого намотали на гусениці не менше 50 окупантів, – активіст

Координатор конструкторських груп українських безпілотників Алекс Нойт повідомив у середу: «Танкісти 13-го батальйону (95-ї Житомирської окремої аеромобільної бригади. – «ЩЛ») в буквальному сенсі намотали на гусениці путінських вояк на прориві з Дебальцевого. Тиснули тварюк, як тарганів». Із 15 танків прорвали оборону ворога 14-ть. Рашисти втратили щонайменше 50 осіб».

Політика

Фото для новини

21:18 18 лютого 2015 р.

Львів’ян просять допомогти врятувати життя десантникові Сергію Загасайлові

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, львів’ян просять допомогти врятувати життя учасника АТО, якому необхідні кошти на лікування та реабілітацію.

Медицина

Фото для новини

20:55 18 лютого 2015 р.

На Львівщині затримано психіатра, який вимагав та отримав хабар за звільнення від призову

Як повідомили в середу в прес-центрі Служби безпеки України, співробітники СБУ спільно зі слідчими міліції припинили протиправну діяльність лікаря Сокальської центральної лікарні – члена військово-лікарської комісії.

Кримінал

Фото для новини

19:40 18 лютого 2015 р.

За останні дні в Дебальцевому полягли 22 наших бійців, поранено 158, вийшли з оточення 2459, – Генштаб (відео)

Перший заступника начальника Генерального штабу ЗСУ Геннадій Воробйов доповів Президенту України: «За останні три дні боїв у лікарню Артемівська надійшло 137 поранених військовослужбовців ЗСУ, 18 – МВС, троє – Нацгвардії. Всього за останні дні важких боїв загинуло 22 військовослужбовців, з них шестеро- під час організованого виходу з Дебальцевого».

Політика