Новини Львова (cтор. 7441)

Фото для новини

18:05 18 лютого 2015 р.

Речник Генштабу запевняє, що під Дебальцевим полягли за добу п’ятеро наших бійців (відео)

Виконувач обов’язків прес-секретаря Генерального штабу Збройних Сил України Владислав Селезньов повідомив у середу: «За минулу добу втратила п’ятьох військових, незважаючи на істерику у ЗМІ. Лише п’ять загиблих в боях під Дабальцевим, поранених близько 40».

Політика

Фото для новини

17:15 18 лютого 2015 р.

У Львові схопили ще одного хабарника – директора ЛКП «Граніт»

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, «учора ввечері директора ЛКП «Граніт» спіймали з підозрою в отриманні неправомірної вигоди, сумою 8200 грн за сприяння у наданні в оренду нежитлових приміщень, що перебувають на балансі підприємства для облаштування складу».

Кримінал

Фото для новини

17:10 18 лютого 2015 р.

Сьогодні біля пам’ятника королю Данилу у Львові знову збиратимуть до 19.00 допомогу бійцям

Як повідомили активісти громадської ініціативи «Допоможи фронту», сьогодні, в середу, 18 лютого, з 17.00 до 19.00, під час додаткової збірки на площі Галицькій буде можливість зустрітися з телеведучим Ігорем Цигаником.

Ситуації

Фото для новини

16:40 18 лютого 2015 р.

У Львові правоохоронці розшукують викраденого невідомими в масках керівника банківської установи (відео)

Як повідомила прес-секретар обласного управління МВС Світлана Добровольська, злочинці схопили подружжя, яке працює в одному з комерційних банків, однак згодом викинули чоловіка на одній з вулиць.

Кримінал

Фото для новини

15:47 18 лютого 2015 р.

Завтра у Львові вшанують пам’ять Героїв Небесної Сотні (відео)

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 19 лютого, в рамках вшанування пам’яті борців за волю та гідність України, в нашому місті заплановані хода «Ми збережемо Віру»й флеш-моб, акція «Свіча пам’яті», екуменічна панахида та покладання квітів.

Політика

Фото для новини

14:50 18 лютого 2015 р.

Бійці батальйону «Львів», які вийшли з оточення, втратили всі речі й потребують допомоги, – активіст

Активіст Роман Верхоляк повідомив у середу: «Частина бійців батальйону «Львів», вийшли з оточення в Дебальцевому. На даний момент вони направляються в інше місце дислокації. Бійці втратили всі речі. Тому прошу всіх, хто можуть долучитись до збору термінової допомоги хлопцям. Сьогодні о 16.00 буде відравлятись посилка хлопцям.

Ситуації

Фото для новини

14:28 18 лютого 2015 р.

Львівські облдержадміністрація й рятувальники застерігають від спалювання сухої рослинності

Як попередили в середу в прес-службі ЛОДА, спалення сухої рослинності забороняється законодавством України та передбачає адміністративну відповідальність з відповідним накладенням штрафів.

Кримінал

Фото для новини

13:06 18 лютого 2015 р.

У Мінську сепаратисти не погоджувалися на умови перемир'я, – Павло Клімкін у Софії

16 лютого відбувся одноденний візит міністра закордонних справ України Павла Клімкіна до Софії. Він зустрівся зі своїм болгарським колегою Даніелом Мітовим, прем'єром Бойко Борисовим та спікером Народних Зборів Цецкою Цачевою

Політика