У Львові травмовані внаслідок ДТП семеро людей (оновлено)

11:00 24 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Сьогодні, 24 травня, о 01:54 на перехресті вулиць Дорошенка й Словацького сталося зіткнення двох легкових автомобілів – «Volvo 440» та «ВАЗ-2101».

Унаслідок ДТП отримали травми та були госпіталізовані семеро людей. Каретами швидкої медичної допомоги (чотири бригади) потерпілих доправлено до реанімаційного відділення комунальної міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги (дві дорослі людини у важкому стані) та до травмпункту комунальної 8-ї міської клінічної лікарні (п’ятеро доросліих у стані середньої важкості.  Незадовільні дорожні умови, що могли би стати безпосередньою або супутньою причиною скоєння дорожньо-транспортної пригоди, не виявлені. Проводиться дослідча перевірка. Про це повідомили сьогодні, 24 травня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Натомість у прес-службі Львівського обласного управління ДСНС повідомили сьогодні, 24 травня:

«24 травня о 01:57 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на перехресті вулиць Дорошенка й Словацького відбулось зіткнення двох автомобілей «ВАЗ 2101» та «Volvo 440».  На місце події негайно прибули чотири рятувальники ДПРЧ-1.

За допомогою гідравлічного інструменту рятувальники здійснили роботи по розрізанню конструкцій автомобіля «ВАЗ 2101» та деблокували двох травмованих. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмувалися семеро людей, яких із травмами різного ступеня важкості доставлено в лікувальні заклади Львова.

Крім того, пожежно-рятувальним відділенням проводились роботи по відключенні акамуляторних батарей автомобілів. Обставини та причини ДТП встановлюють фахівці правоохоронних органів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів