«Львівтеплоенерго» обіцяє розпочати повернення споживачам гарячої води 11 червня

21:28 23 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: lte.lviv.ua

У результаті гідравліки було виявлено 82 пориви лише на тепломережах від ТЕЦ-1.

«Через велику кількість поривів на теплових мережах та роботи з їх ліквідації, відновлення гарячої води відбудеться з 11 червня», – неабияк засмутили сьогодні, 23 травня, в прес-службі ЛМКП «Львівтеплоенерго» , де також розповіли подробиці:

«Завершено гідравліку магістральних трубопроводів від ТЕЦ-1 та ТЦ «Північна». Виявлено близько 90 поривів. Зважаючи на велику кількість поривів та роботи з їх ліквідації, відновлення гарячої води відбудеться з 11 червня у всіх районах, які обслуговує ЛМКП «Львівтеплоенерго».

У результаті гідравліки було виявлено 82 пориви лише на тепломережах від ТЕЦ-1. Зараз відбувається роботи з їх ліквідації.

Один із найбільш проблемних відрізків тепломережі, який потрібно замінити – це мережа на Сихові, в районі Верхнього Шувару – на проспекті Червоної Калини, 36. Наприкінці лютого там вже виникав порив, через що було призупинено подачу опалення і гарячої води на весь Сихів.

Складність робіт тут полягає в тому, що ця теплова мережа пролягає через базар. Тому, перш ніж приступити до ремонтних робіт, потрібно забрати торгівельні будки. Заміна даної магістральної мережі є надзвичайно важливою, адже по ній іде теплопостачання на весь Сихівський район.

Також пориви виникли на теплових мережах на вулиці Науковій, 5-7, на території військової частини на вулиці Стрийській, 28, на вулиці Тернопільській (ТК-1004-1005), на вулиці Володимира Великого, 3-5 та 51, на вулиці Щурата, 7-11, на вулиці Хвильового, 56а (в бойлерній) та інших. Під час гідравліки також виник порив на магістральні мережі діаметром 1000 мм на виході з ТЦ «Північна», від якої іде теплопостачання на весь Шевченківський район».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів