У Львові відбудеться ярмарок старовини «Тлум і Крам»

17:51 29 листопада 2021 р.

Фото до новини

У неділю, 5 грудня, з 11:00 до 19:00 у Центрі архітектури, дизайну й урбаністики відбудеться «Тлум і Крам». 30 учасників з різних куточків України презентують широку палітру товарів.

Традиційно можна буде придбати вінтажні речі світових модних будинків, книги, вініли, посуд з Європи чи гуцульські килими. Поміж тим, будуть представлені сезонні товари: вази для мандаринок чи ялинкові прикраси на Сильвестра. 

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com

Цього разу локацією для проведення маркету організаторки обрали Порохову вежу. Вважають, що цей простір дозволить зануритись у подію цілком по-новому:

«Три поверхи дозволяють нам об’єднати крам у категорії. На першому та третьому поверхах ми представимо предмети інтер’єру габаритні та дрібні, відповідно. А між тим можна буде зустріти львів’ян з їхніми вживаними речами. Таким чином кожен шукатиме серед улюбленого краму», – зазначила засновниця маркету Дара Бурко. 

Тлумівці сповідують свідоме споживання, адже вінтаж по суті і є другим життям речей. 

Від моменту заснування, організаторки провели 19 заходів у дворику Ратуші, LEM-Station, Парку культури та Стрийському парку.

Ярмарок триватиме з 11:00 до 19:00. 

Де: Порохова вежа, Підвальна, 4.

TLUM&KRAM – львівський ярмарок старовини. Заснований у жовтні 2019 року. Організаторки сповідують свідоме споживання, плекання спадщини, вважають, що варто об’єднуватись і розвивати локальне підприємництво.

Фермерський ярмарок у Львові закривають через епідситуацію

Виставка-ярмарок «Львівський товаровиробник» розпочалася вдванадцяте

У Львівському центрі зайнятості буде ярмарок вакансій для людей з інвалідністю

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів