Виставка-ярмарок «Львівський товаровиробник» розпочалася вдванадцяте

15:45 3 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У четвер, 3 жовтня, розпочалася вже дванадцята виставка-ярмарок «Львівський товаровиробник».

Про це повідомили у Львівській міськраді, де також розповіли: «Виставка організована для популяризації продукції львівських підприємств і керуючись «Комплексною стратегією розвитку Львова на 2012−2025 роки», «Програмою сприяння розвитку підприємництва у Львові на 2017−2019 роки». В межах виставки-ярмарку заплановано проведення семінарів, круглих столів та зустрічей».

Заступниця начальника відділу ділових індустрій Юлія Трохимчук зазначила: «На виставці представлені товари місцевих виробників різних галузей промисловості, а саме – легкої (30 підприємств), харчової (10 підприємств), виробництва будматеріалів, виробництва меблів, товарів повсякденного вжитку, «HandMade» тощо (14 підприємств). Цього року до нас долучилось понад 60 підприємців різних галузей промисловості: легкої, харчової, представники підприємств, які виробляють електричні прилади, тощо. Серед цих підприємств є як великі й загальновідомі, так і маленькі, які лише починають свій шлях у бізнесі».

«На цьогорічній виставці зібрали товаровиробники як зі Львова, так і з інших регіонів України. Впродовж «Львівського товаровиробника» триватимуть різноманітні заходи – Всеукраїнський конкурс «Битва модельєрів», Фестиваль перукарського мистецтва «Галицький талант», Фестиваль краси та здоров’я «Art Beauty», – поінформували також у міськраді.

«Для підприємців та бізнесменів проведуть семінар «Можливості для зростання бізнесу», а львівські модельєри представлять показ власних колекцій мод «Fashion Palace». Соціальною складовою цьогорічного заходу стануть інклюзивний показ мод у супроводі камерного симфонічного оркестру і майстер-класи від соціального підприємства «Рукомисли», – розповіли також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів