У Львівському центрі зайнятості буде ярмарок вакансій для людей з інвалідністю

09:30 28 листопада 2019 р.

Львівський міський центр зайнятості на вулиці Княгині Ольги, 122,

Львівський міський центр зайнятості на вулиці Княгині Ольги, 122,
Фото: lp.edu.ua

У четвер, 28 листопада, об 11.00 у приміщенні Львівського міського центру зайнятості на вулиці Княгині Ольги, 122, розпочне роботу ярмарок вакансій для людей з інвалідністю.

Про це повідомили у Львівській облдержадміністрації, де також розповіли, що в ярмарку візьмуть участь близько 30 роботодавців Львова, які запропонують пошуковцям роботи більш ніж 240 вакансій за понад 35 професіями та спеціальностями. Учасники ярмарку вакансій – пошуковці роботи зможуть пройти співбесіду з працедавцями, ознайомитися з наявними вакансіями, які є на ринку праці Львова, отримати консультації фахівців центру зайнятості.

У рамках ярмарку о 10.00 розпочнеться семінар на тему «Техніка пошуку роботи. Підготовка резюме». В семінарі візьмуть участь представники ГО «Безоплатна правова допомога» та Львівського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів. В учасників ярмарку буде можливість ознайомитись з перспективами зайнятості людей  з інвалідністю, додатковими гарантіями працевлаштування та соціальними послугами, які надає державна служба зайнятості.

Як інформував «ЩЛ», у Львівському центрі зайнятості провели профорієнтаційний форум для учнівської молоді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів