Пряма трансляція з Токіо: у дворику Ратуші відкриють LVIV OLYMPIC SPACE

10:45 21 липня 2021 р.

Фото до новини

З цієї п’ятниці у Токіо стартують ХХХІІ Олімпійські ігри. На весь час проведення Олімпіади (з 23 липня до 8 серпня) у Львові, у дворику Ратуші діятиме спеціально облаштована фан-зона – Lviv Olympic Space.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.

Ця фан-зона – це унікальний спортивний простір з олімпійським духом для вболівальників за збірну спортсменів України. Оскільки цьогоріч через пандемію  відсутня можливість підтримати олімпійців на трибунах в Токіо, цей простір дасть можливість повболівати за наших спортсменів. Додамо, що Lviv Olympic Space не є комерційним проєктом, відтак доступ до нього буде вільним для всіх львів’ян і гостей міста. Фан-зона буде діяти щодня з 10:00 до 17:00.

«Ми хочемо бачити всіх львів’ян у цій фан-зоні. Нам вдалося залучити спонсорські кошти, відтак ми не витрачаємо жодної гривні із бюджету міста. Lviv Olympic Space буде діяти безкоштовно для всіх відвідувачів. Фан-зона буде максимально наповнена різними активностями і, думаю, чимало дітей врешті загориться бажанням займатись спортом. Ми будемо раді бачити всіх на нашій фан-зоні та відчувати звідти вашу підтримку, вашу енергетику у Токіо», – наголосив Антон Нікулін, начальник управління спорту Львова.

Наповнення Lviv Olympic Space:

    Сцена з екраном, які постійно будуть працювати та висвітлювати актуальну інформацію щодо Ігор ХХХІІ Олімпіади в Токіо.
    Ексклюзивні прямі включення з спортсменами, тренерами, офіційними представниками Олімпійської збірної з Токіо.
    Обговорення виступів спортсменів зі стейкхолдерами спорту.
    Активності від ДЮСШ міста Львова.
    Куточок японської культури (робота за окремим розкладом: мова, орігамі, чайна церемонія).
    Зона віртуальної реальності та кіберспорту.
    Зона скелелазіння (новий вид спорту в програмі Ігор ХХХІІ Олімпіади).
    Фотовиставка #LvivOlympicHope.
    Конкурси та розіграші подарунків від партнерів.
    Зона фудкорту від партнерів заходу.
    Зона продажу спортивних товарів.

«На нас чекає унікальна, грандіозна подія, адже вже 23 липня стартують Олімпійські ігри в Токіо. Ця Олімпіада відбувається під девізом «Швидше, вище, сильніше разом», адже дуже важливо було підкреслити об’єднання всіх націй, всіх видів спорту заради результату і боротьби зі світовими викликами.

Львівська міська рада спільно з відділення НОК Львівщини організовує спеціальну фан-зону. Запрошуємо всіх львів’ян, фанатів спорту до цього простору вболівати за збірну України та, зокрема, 8 львівських спортсменів, на яких ми покладаємо великі надії. Оскільки на трибунах в Токіо через пандемію не буде вболівальників, дуже важливо створювати таку атмосферу тут, в Україні. Ми вдячні Львову, що вдалось створити такий простір в центрі міста для тих людей, які живуть спортом, олімпізмом», – сказав Юрій Турянський, голова відділення НОК України у Львівській області

Нагадаємо, Ігри ХХХІІ Олімпіади в Токіо триватимуть з 23 липня до 8 серпня. Україну на найголовнішому спортивному форумі чотириріччя представлятимуть 158 олімпійців у 25 видах спорту (30-ти дисциплінах). Львів представлятиме восьмеро спортсменів:

    Оксана Лівач (вільна боротьба)
    Алла Черкасова (вільна боротьба)
    Тетяна Кіт (вільна боротьба)
    Олена Старікова (велоспорт)
    Христина Погранична (художня гімнастика)
    Станіслав Горуна (карате)
    Павло Коростильов (кульова стрільба)
    Вероніка Марченко (стрільба з лука)



Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів