Фермерський ярмарок у Львові закривають через епідситуацію

20:47 9 листопада 2021 р.

Фото до новини

Цієї суботи, 13 листопада, на площі Ринок відбудеться останній у цьому сезоні Львівський фермерський ярмарок. Відтак усіх охочих запрошують відвідати його та придбати продукцію місцевих фермерів, підтримавши цим локального виробника.

Про це інформує пресслужба Львівського фермерського ярмарку, пише Dailylviv.com.

«Щоб потішити органічною та свіжою продукцією від місцевих виробників, починаючи з 19 червня, ми щосуботи проводили для мешканців та гостей міста Львівський фермерський ярмарок.

Ці зустрічі фермера з покупцем, купівля свіжої городини, сирних та м'ясних продуктів з власної ферми, випічки, меду та інших смаколиків стали своєрідною традицією для львів'ян. Таку потребу ми добре відчуваємо, тому якнайдовше до пізньої осені вже другий рік поспіль продовжуємо ярмарок.

Але через епідемічну ситуацію, що склалася в країні та області, змушені цієї суботи закрити осінній сезон Львівського фермерського ярмарку - 2021, щоб з новими силами, здоровими та зі щирими емоціями зустрітися влітку у 2022 році», - зазначила організаторка ярмарку та керівниця управління зовнішніх зв'язків і промоції Тетяна Хабібрахманова.

Традиційно, ярмарок працюватиме з 09:00 до 15:00 год. на пл. Ринок.

Додамо, що раніше виконавчий комітет ЛМР продовжив функціонування Фермерського ярмарку у Львові до 27 листопада, втім, у зв’язку із зростанням захворюваності та через складну епідемічну ситуацію, сезон завершать раніше.


Cоvid-19: тенденції до зменшення госпіталізованих немає, - Максим Прикупенко

МОЗ розширило перелік професій, для яких щеплення проти COVID-19 є обов’язковим

Обмеження на роботу кафе, готелів, фітнесцентрів, ТРЦ може накладати лише місцева влада - постанова

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів