Культура (cтор. 411)

Фото для новини

22:10 22 грудня 2014 р.

Дизайнер Оксана Караванська зібрала 25 тисяч грн для дітей з особливими потребами на Львівщині

На благочинному костюмованому святі «Діти творять казку» зібрано кошти, котрі планують передати в Буківський дитячий будинок-інтернат для дітей з особливими потребами (Старосамбірський район Львівської області).

Культура

Фото для новини

21:58 22 грудня 2014 р.

Артисти з Львівщини привезли на Луганщину шопку, «Наталку Полтавку» та подарунки

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, на центральній площі міста Сіверськодонецьк урочисто встановлено різдвяну шопку, виготовлену майстрами художнього професійно-технічного училища смт Івано-Франкове Яворівського району.

Культура

Фото для новини

15:00 22 грудня 2014 р.

У Львові влаштували для дітей учасників війни свято «Тепло наших сердець»

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провели благодійний захід до Дня святого Миколая «Тепло наших сердець».

Культура

Фото для новини

14:52 22 грудня 2014 р.

Подарунки від міста отримали в день святого Миколая 182 дитини з багатодітних сімей

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, «управління соціального захисту ЛМР 19 грудня організувало Свято Миколая для дітей 2003-2010 років народження з багатодітних сімей, на утриманні яких є шемстеро й більше дітей».

Культура

Фото для новини

11:30 22 грудня 2014 р.

У Львові презентували першу книгу про героїв неоголошеної війни на Донбасі

Як повідомили в понеділок у прес-службі Міністерства оборони, у Львові відбулася презентація книги «Вклоняємось доземно українському солдату», виданої колективом Центрального друкованого органу Міністерства оборони України «Народна армія».

Культура

Фото для новини

12:25 20 грудня 2014 р.

Святий Миколай обдарував малечу в Львівському цирку

Як повідомили в суботу «Щоденному Львову» в прес-службі обласної ради, «19 грудня на День Святого Миколая у Львівському державному цирку відбулося дивовижне видовище: до діточок з усіх куточків Львівщини, які приїхали на перегляд цікавої циркової вистави, завітав Святий Чудотворець Миколай».

Культура

Фото для новини

22:40 19 грудня 2014 р.

У Львові презентували першу книгу про «АТО» – «Вклоняємось доземно українському солдату»

Директор обласної універсальної наукової бібліотеки Іван Сварник повідомив у п’ятницю: «Читач давно чекав на таке видання про героїв-учасників антитерористичної операції. Тепер їх імена і подвиги взнають тисячі наших відвідувачів-книголюбів».

Культура

Фото для новини

19:18 19 грудня 2014 р.

На проспекті Свободи у Львові урочисто відкрили головну міську ялинку (+відео)

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні, 19 грудня, о 17.00 на проспекті Свободи міський голова Андрій Садовий та 15 дітей переселенців та дітей з соціально-незахищених категорій урочисто відкрили головну ялинку міста.

Культура

Фото для новини

17:55 19 грудня 2014 р.

22 грудня у львівському ресторані «Султан Палац» – свято для дітей з нагоди дня Миколая

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 22 грудня о 12.45 ресторан «Султан Палац» на вулиці Угорській, 26 і Сихівська районна адміністрація організовують з нагоди дня Миколая свято для дітей – сиріт, позбавлених батьківського піклування, малозабезпечених, неповно-справних з реабілітаційного центру «Джерело».

Культура