Сьогодні у Львові проведуть на підтримку пораненого волонтера два концерти й виставу

11:48 7 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки громадської ініціативи «Варта 1» в інтернет-мережі «ВКонтакте»

Активіст громадського формування «Варта 1» Андрій Романчак, який підірвався 17 травня на фугасі на Луганщині, потребує довготривалого й коштовного лікування.

У неділю, 7 червня, о 15-й годині на площі перед оперним театром у Львові відбудеться концерт за участі симфонічного оркестру і солістів Національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької. Диригент – заслужений діяч мистецтв України Михайло Дутчак.

А о 19-й годині в храмі Пресвятої Євхаристії (Домініканський собор) відбудеться концерт хору «Soli Deo» (керівник та диригент хору – Анастасія Арбузова) та вистава «Поезія та проза з війни» театру «МЕТА» (керівник – Зоряна Григорійчук). Всі кошти, зібрані під час концертів, будуть спрямовані на лікування Андрія Романчака, львівського волонтера, активіста ГО «Варта 1», який 17 травня підірвався на фугасі біля міста Попасна в Луганській області, й отримав 60% опіків тіла.

Зараз він перебуває на лікуванні у Київському опіковому центрі. Стан Андрія стабільно важкий.

Він переніс вже декілька операцій, але більшість операцій ще попереду. Андрій потребує довготривалого і коштовного лікування. 

Повідомляючи про це на своїй сторінці в інтернет-мережі «ВКонтакте», активісти громадського формування «Варта 1» закликають: «Допоможемо разом тому, хто допомагав нашим засникам на Сході України, ризикуючи своїм здоров’ям та життям!!!». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів