Культура (cтор. 410)

Фото для новини

12:32 24 грудня 2014 р.

26 грудня святкуватиме 75-річчя Львівська музична середня спеціалізована школа-інтернат

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі обласної ради, 26 грудня у Концертному залі ім. Станіслава Людкевича відбудуться Урочиста академія та Гала-концерт з нагоди 75-річчя заснування Львівської середньої спеціалізованої музичної школи-інтернату імені Соломії Крушельницької.

Культура

Фото для новини

09:30 24 грудня 2014 р.

Римо-католицька парафія запрошує львів’ян святкувати Різдво за григоріанським календарем (відео)

Як повідомили у середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні, 24 грудня, о 21.00 в приміщенні філософсько-богословського факультету Українського Католицького Університету на вулиці Хуторівка, 35а відбудеться святкування Різдва Христового за григоріанським календарем.

Культура

Фото для новини

08:36 24 грудня 2014 р.

У зоні АТО найбільше військових капеланів з УГКЦ

23 грудня у Києві розпочав свою роботу VІІI Всеукраїнський з’їзд військових капеланів Української греко-католицької церкви, які виконували свої обов’язки в зоні проведення антитерористичної операції.

Культура

Фото для новини

15:20 23 грудня 2014 р.

25 грудня діти вчитимуться у Львові майструвати й власноруч створювати ялинкові іграшки

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у четвер 30 дітей з сімей учасників АТО та тимчасово переселених осіб з Криму та Сходу України створюватимуть у творчій майстерні «Сверлик» іграшки зі скла та скляну листівку «Вітання зі Львова».

Культура

Фото для новини

14:30 23 грудня 2014 р.

В Українському католицькому університеті у Львові святкуватимуть завтра Римське Різдво й Хануку (відео)

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, римо-католицька парафія св. Йоана Павла запрошує на святкування Різдва Христового за григоріанським календарем.

Культура

Фото для новини

13:01 23 грудня 2014 р.

Різдвяне Богослужіння з Ватикану транслюватимуть в Україні

24 і 25 грудня Перший національний канал транслюватиме у прямому ефірі Різдвяні Богослужіння з Ватикану. Детальна інформація – у вкладеному файлі. Переглядати трансляцію можна буде також в Інтернеті.

Культура

Фото для новини

10:39 23 грудня 2014 р.

У львівському Палаці культури імені Гната Хоткевича отримали подарунки Святого Миколая 360 дітей

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у Палаці культури імені Гната Хоткевича на вулиці Кушевича, 1 відбулися благодійний концерт і вистава для дітей «Святий Миколай в кожну оселю».

Культура

Фото для новини

22:10 22 грудня 2014 р.

Дизайнер Оксана Караванська зібрала 25 тисяч грн для дітей з особливими потребами на Львівщині

На благочинному костюмованому святі «Діти творять казку» зібрано кошти, котрі планують передати в Буківський дитячий будинок-інтернат для дітей з особливими потребами (Старосамбірський район Львівської області).

Культура