Конкурс відеороликів «Бути Європейцем»: переможців назвуть 1 липня

13:01 12 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Відеоролик «Європа починається з тебе» львів'янки Анастасії Шибіко потрапив до десятки найкращих роликів про Європу за версією Представництва ЄС в Україні

Відеорлик "Європа починається з тебе".
Відео: Анастасія Шибіко

Відеоролик «Європа починається з тебе», знятий львівською студенткою Анастасією Шибіко, потрапив в десятку фіналістів конкурсу відео «Бути Європейцем», який організовує Представництво ЄС в Україні. Наступного тижня серед десятки найкращих буде обрано трьох переможців, які будуть нагороджені подарунками від Представництва.
До журі конкурсу входять: Оксана Панасівська, директор Ukrainian Media E-School, головний продюсер cool production, екс-головний продюсер телеканалу Новий; Вікторія Давидова, керівник відділу преси та інформації Представництва ЄС в Україні; Яніна Соколова, ведуча 5 каналу, експерт з кіно; Леся Шевченко, президент Фундації "Відкрите суспільство".

Нагородження трьох переможців відбудеться 1 липня о 14:00 у спорткомплексі «Олімпійський» (Київ, вул. Велика Васильківська, 55).

Конкурс відеороликів «Бути Європейцем» є частиною проекту «Euroquiz: Європа починається з тебе», який включає в себе також онлайн-вікторину на тему ЄС та всеукраїнський чемпіонат з брейн-рингу для молоді. Більше інформації про проект можна знайти на сайті www.euroquiz.org.ua

Інші роботи фіналістів переглядайте за адресою: http://euroquiz.org.ua/events/view/30. Про це повідомили сьогодні автори проенкту Euroquiz.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів