У Львові відкриють о 17.00 виставку французького художника Алана Родьє

09:12 12 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки «Алан Родьє «Balloon People» в інтернет-мережі «Facebook»

В «Арт галереї мадам Пальмгрен» на вулиці Івана Федорова, 8 (біля Домініканського собору) екпонуватимуть картини з кульок.

У Львові о 17.00 відкриють в «Арт галереї мадам Пальмгрен» на вулиці Івана Федорова, 8 (біля Домініканського собору) виставку картин з кульок.французького художника Алана Родьє, яку можна буде відвідати щодня з 10.00 до 21.00. Її організатори розповіли:

«Ми вам покажемо цікавий проект французького фешн-фотографа, а тепер і художника Алана Родьє «Balloon People». Директор київської галереї «Dymchuk Gallery» Катерина Філюк говорить, що даний проект був найбільш відвідуваний в їхній галереї за весь період діяльності, а це з 2008 року.

На виставці автор представить 11 нових робіт художника із серії «Balloon People». Родьє, який на початку дев’яностих починав як успішний фешн-фотограф, вибудовує бездоганні образи людей із повітряних кульок, спираючись у своїх пошуках на історію мистецтва («Лежача оголена з кульок»), на образи популярної культури («Арні» – Арнольд Шварценеггер) та застосовуючи власні портретні фотографії («Анастасія, що перетворюється на людину з кульок»).

Ідея створення фігур з повітряних кульок, за словами художника, спала на думку абсолютно випадково, однак, через деякий час повністю захопила його уяву та спонукала до все нових і нових експериментів, які згодом оформилися в серію робіт. На Вас чекає 20 днів емоцій, усмішок та багато «кульок».

Про це повідомили «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів