Завтра у Львівській філармонії виступатимуть знамениті музиканти

17:26 11 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Львівська обласна філармонія

12 червня о 19:00 на вулиці Чайковського, 7 розпочнеться вечір інструментальних концертів за участю скрипальки Соломія Сорока, яка народилася у Львові, але проживає у США, а також її чоловіка – лауреата міжнародних конкурсів, піаніста Артура Гріна.

У програмі інструментальних концертів, зокрема, передбачені «Вакханалія» з опери «Самсон і Даліла» Каміля Сен-Санса, «Іспанська симфонія» для скрипки з оркестром Едуарда Лало та Концерт для фортепіано з оркестром № 1 op.11, мі мінор Фридерика Шопена. Розпочнеться вечір у Львівській філармонії на вулиці Чайковського, 7 о 19:00.

Українська скрипалька Соломія Сорока народилася у Львові, проживає у Сполучених Штатах Америки. Її чоловік, американський піаніст Артур Ґрін – професор скрипки в Ґошенському університеті в штаті Індіана й в Мічіґанського університеті. Викладає також на Шлернському міжнародному фестивалі в Італії та в квартетній програмі Чарльза Кастельмана в США. 

Він – лауреат міжнародних конкурсів імені Джіни Бакауер, Вільяма Капела, Бузоні, Гелени Гарт та інших. Його також часто запрошують бути членом журі світових міжнародних конкурсів.

Серед його студентів – лауреати міжнародних конкурсів, а також багато з них займають важливі музичні посади в університетах США. Про це повідомили сьогодні, 11 червня, «Щоденному Львову», у Львівській обласній філармонії.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів