Культура (cтор. 75)

Фото для новини

12:08 11 березня 2020 р.

Львів’яни відкриють на Донбасі міжконфесійну церкву з іконостасом Небесної Сотні

22 березня у Карлівці Донецької області (за 18 кілометрів від лінії фронту) відбудеться урочисте відкриття єдиного в Україні міжконфесійного духовного осередку (домівки) для наших захисників - церкви святої Анни в рамках легендарного волонтерського проекту "Тризуб Дентал".

Культура

Фото для новини

09:53 10 березня 2020 р.

Сьогодні у Львові презентують єдину в Україні міжконфесійну церкву

Сьогодні у Львові – пресконференція на тему «Офіційне відкриття у Карлівці Донецької області (за 18 кілометрів від лінії фронту) єдиного в Україні міжконфесійного духовного осередку (домівки) для наших захисників – церкви святої Анни, в рамках легендарного волонтерського проекту "Тризуб Дентал" Чому виникла ця ідея і хто її втілив?».

Культура

Фото для новини

18:49 7 березня 2020 р.

Львів'яни відкриють міжконфесійну церкву у прифронтовій Карлівці

У Львові розкажуть про офіційне відкриття 22 березня у Карлівці в Донецькій області (за 18 кілометрів від лінії фронту) єдиного в Україні міжконфесійного духовного осередку (домівки) для наших захисників – церкви святої Анни. Дадуть відповіді на запитання – чому виникла ця ідея і хто її втілив?

Культура

Фото для новини

19:25 3 березня 2020 р.

Серед львівських гіперлокальних медіа є такі, де не використано жодного фемінітиву

Уперше експертна група Львівського пресклубу проаналізувала 11-17 лютого 2020 року матеріали десятьох гіперлокальних медіа регіону – п’ять друкованих видань («Воля народу», «Голос відродження», «Миколаївські вісті», «Народна думка», «Новини Прибужжя») і п’ять інтернет-видань («Голос Сокальщини», «Джерела Трускавця», «Лайф інфо», «Сайт Стрия 245.ua», «Яворів інфо»). Загальна кількість проаналізованих матеріалів – 253 (100 – у друкованих ЗМІ, 153 – в онлайн-медіа).

Культура

Фото для новини

15:24 21 лютого 2020 р.

У Брюховичах буде в бронзі Володимир Івасюк

Пам’ятник українському композитору, автору пісень Володимиру Івасюку, вже готовий. Треба лише підготувати постамент, на якому стоятиме пам’ятник. Виготовив пам’ятник львівський скульптор, брюхівчанин, депутат Брюховицької селищної ради Любомир Кукіль.

Культура

Фото для новини

14:48 17 лютого 2020 р.

У центрі Львова облаштують громадський простір

У Львові тривають роботи з капітального ремонту території між вулицею Винниченка й оборонним муром ансамблю Бернардинів та облаштування там нового громадського простору.

Культура