Як купити ідеальну пару срібних сережок?

17:11 12 вересня 2022 р.

Фото до новини

Прикраси завжди були вірними супутниками чарівності жінок. Їх надягають в офіс, на прогулянку, побачення, торжество, в офіс. За допомогою навіть самого простого аксесуару з благородного металу можна підкреслити ніжність та романтичність чи вказати на оригінальність та екстравагантність натури.

Великою популярністю користуються виробі зі срібла і попит на них зростає з кожним днем. На думку стилістів Укрзолото такі аксесуари однаково підходять і благородним жінкам, і чарівним молодим красуням, і маленьким леді. Дуже часто саме срібні сережки обираються в якості першої прикраси, а потім уже супроводжують представницю прекрасної статі все життя, змінюючи тільки свій облік.

Особливості вибору сережок зі срібла

Асортимент прикрас з холодного металу вражає. А обрати ідеальну модель дуже важливо, адже так хочеться завжди виглядати на висоті та відчувати впевненість в своїй бездоганності. На віртуальній вітрині ювелірного салону представлені дизайни з камінням, з різними замками, вставками, підвісками. Вибрати сережки можна різні за стилем, відтінком металу та кольором вставки.

Для того, щоб залишитися задоволеною покупкою стилісти рекомендують:

  • Визначити бюджет. Срібні сережки можна купити недорого, але щоб не витрачати марно час на підбір прикрас, які мають занадто високу вартість, варто заздалегідь визначити розмір можливих витрат.
  • Врахувати форму обличчя. Дизайнери стверджують, що за допомогою срібних сережок можна скоригувати недоліки та підкреслити переваги, наприклад, очей чи шиї.
  • Визначити гардероб, з яким будуть комбінуватися прикраси. Образ повинен бути цілісним і все його елементи гармонійно доповнювати один одного. Сережки з камінням вибирають не тільки по типу дизайну, але й за кольором самоцвіту. Мінерал повинен підкреслювати красу очей жінки.
  • Звернути увагу на застібку. Замок повинен бути зручним та надійним. Дуже часто від його типу залежить дизайн прикраси.

Не варто боятися експериментувати з образом. Звісно, кожна людина має власні уподобання, але на думку модних експертів ukrzoloto інколи варто відкривати зовсім нові грані в своєму образі. Так, якщо в ювелірній скарбничці присутні тільки класичні моделі варто змінити традицію і купити, скажімо, срібні сережки з підвісом чи великим яскравим мінералом.

Срібні сережки-конго

Тим більше, що вартість навіть ексклюзивної моделі цілком доступна для кожного, а спеціалізований ювелірний гіпермаркет ще й часто проводить акції, завдяки чому можна придбати прикраси з великою знижкою.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів