Як вибрати бездоганні сережки?

13:48 13 вересня 2022 р.

Фото до новини

Багато століть піоспіль прикраси з камінням асоціювалися з дорослою і статусною представницею прекрасної статі.

Коштовності з аметистами, діамантами, рубінами, топазами мали здебільшого консервативний дизайн та коштували занадто дорого. Однак сьогодні все змінилося, і майстри створюють моделі на будь-який смак і гаманець.

сережки

Стилісти Злато рекомендують купити сережки, адже саме ці прикраси вважаються універсальними. Примітно, що саме вони є, як правило, першими дорогоцінностями маленьких дівчаток. А в дорослому образі ці ювелірні аксесуари створюють гармонію, завершеність, цілісність луку.

Поради стилістів

Асортимент сережок вражає різноманіттям. На віртуальній вітрині представлені ледь помітні пуссети і розкішні підвіски, інструктовані коштовним камінням. Не дивно, що серед такої багатосторонньої розкоші можна розгубитися. Для того, щоб покупка принесла позитивні емоції, а сережки радували роками експерти ювелірної майстерності радять врахувати:

    • Форму обличчя. Володаркам трикутного обличчя стилісти радять обирати овальні моделі, а дамам з круглими формами найкраще підійдуть звисаючі підвіски. Найбільше поталанило дамам з овальними формами обличчя, адже їм підходять будь які дизайни сережок.
    • Тип зачіски. Красуні з короткою стрижкою можуть дозволити собі носити любу модель, яка сподобалася. А от красуням з довгим, спадаючим по плечах, волоссям варто обирати пуссети чи прикраси без звисаючих елементів. Стилісти радять вибирати максимально зручні та практичні прикраси.
    • Кольоротип дами. Дамі-весні підходять моделі з ніжного рожевого золота, жінці-осені варто звернути увагу на прикраси із жовтого благородного металу. Красуням літо та весна доцільно купити коштовності в холодному, білому кольорі. Однак, така розмежованість дуже умовна, так як жовте золото вважається класичним, біле – сучасним, а рожеве – максимально чарівним.
    • Колір очей. Вироби з камінням слід обирати саме під очі. Зеленооким красуням варто обирати смарагди чи агати, блакитнооким – лазурит, карооким – рубіни та гранати. Біле та чорне каміння вважається універсальним, та підходить всім красуням без винятку.

Обираючи золоті сережки стилісти Zlato радять врахувати колірну гаму гардеробу і гармонійність їх поєднання не тільки з одягом, але й з іншими прикрасами. Прикраси слід носити грамотно і не перетворювати свій образ на сяючу новорічну ялинку.

сережки серця

 
 
 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів