Найтриваліше шоу на Бродвеї - The Phantom of the Opera - закривають

00:24 17 вересня 2022 р.

Фото до новини

Після карантину через пандемію найтриваліша вистава в історії Бродвею не продається настільки добре, щоб покрити поточні витрати.

«Привид Опери» відзначатиме своє 35-річчя в січні, а потім зіграє свою останню виставу на Бродвеї 18 лютого. Актори, знімальна група та оркестр були поінформовані про таке рішення в п'ятницю. Про це повідомила в п'ятницю, 16 вересня, The New York Post, пише Dailylviv.com.

Це шоу продовжать показувати в інших місцях: лондонська постановка, яка навіть старша за нью-йоркську, була закрита у 2020 році, на піку пандемії, але потім повернулася з меншим оркестром та іншими економічними реконфігураціями, через рік. Минулого місяця в Австралії відкрилася нова постановка, а наступного року в Китаї планується відкрити першу постановку китайською мовою. Також Антоніо Бандерас працює над новою іспаномовною постановкою.

«Фантом» — ікона Бродвею 1980-х років, створена трьома найлегендарнішими діячами в історії музичного театру: композитором Ендрю Ллойдом Веббером, режисером Гелом Прінсом і продюсером Кемероном Макінтошем. Усі вони довго були віддані шоу — у 2018 році, коли йому виповнилося 30 років, вони відсвяткували світлове шоу, спроектоване на Емпайр-Стейт-Білдінг у синхронності з частинами партитури.

«Фантом» став незвичайним шоу, яке привернуло величезну аудиторію у всьому світі. З моменту відкриття першої постановки в Лондоні в 1986 році шоу переглянули понад 145 мільйонів людей у ​​183 містах світу, його було виконано 17 мовами, і наступного року очікується, що ця кількість зросте до 18, коли розпочнеться постановка китайською.

Згідно з даними Ліги Бродвею, на Бродвеї шоу переглянули 19,8 мільйона людей і воно зібрало 1,3 мільярда доларів з моменту відкриття. Впродовж тижня, що закінчився 11 вересня, спектакль зібрав 867 997 доларів США, що цілком належно, але недостатньо для того, щоб витримати показ мюзиклу такого масштабу (з великим акторським складом, великим оркестром і складним декором, усе це збільшує поточні витрати).

Перший випадок віспи мавп в Україні: хворий інфікований в одному з великих міст

1500 позитивних тестів на коронавірус: на Львівщині росте захворюваність

Спалах коронавірусу у Львові: до лікарень міста госпіталізували майже 100 хворих

Захворювання на Covid-19 на Львівщині зростає: виявили старий штам Омікрону

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів