Культура (cтор. 73)

Фото для новини

11:33 20 травня 2020 р.

Лише у серпні-вересні Львів дозволить події до 100 осіб. Але - на відкритому просторі

Львівська міська рада напрацювала шість етапів відновлення проведення подій у нашому місті та окремий протокол, якого мають дотримуватись всі організатори заходів.

Культура

Фото для новини

21:14 14 травня 2020 р.

Мерія буде виводити культуру Львова з карантину в п'ять етапів

Львівська міська рада разом з представниками різних культурних середовищ Львова розробила п’ять етапів виходу культури з карантину. Всі вони будуть впроваджуватись поступово та лише за умови зменшення динаміки поширення коронавірусу.

Культура

Фото для новини

15:10 12 травня 2020 р.

Сьогодні у Львові на п’яти локаціях буде #стопкультурнийкарантин

Увечері 12 травня понад 10 міст України об’єднаються під одним хештегом - #стопкультурнийкарантин. Київ, Львів, Одеса, Харків, Тернопіль, Хмельницький, Вінниця, Черкаси, Чернігів, Ужгород та інші міста від 22:00 і до опівночі яскраво і творчо засвітять по кілька місць у своєму місті.

Культура

Фото для новини

12:10 11 травня 2020 р.

У Львові почали працювати музеї під відкритим небом. Протокол роботи

Від сьогодні, відповідно до рішення міської комісії з питань ТЕБ і НС, дозволена робота трьох львівських музеїв просто неба — Музею народної архітектури та побуту, «Території терору» та Личаківського кладовища.

Культура

Фото для новини

18:49 4 травня 2020 р.

На Львівщині понівечили середньовічне городище

У Львівській області біля середньовічного Стільського городища встановили скульптуру Богоматері, чим змінили його унікальний вигляд. Староста села Андрій Васильковський розповів ZAXID.NET, що скульптуру Матері Божої встановили місцеві мешканці своїм коштом. «Це ініціатива місцевих жителів, молодих хлопців, які вирішили зробити такий внесок у село. Там немає ніяких спонсорів, бюджетних коштів, це чисто молоді хлопці з села зібрались і вклали свою працю і кошти», – сказав Андрій Васильковський. https://zaxid.net/statti_tag50974/

Культура

Фото для новини

13:55 3 травня 2020 р.

На День міста у Львові подружжя Садових привітало "короля" і "королеву"

Сьогодні у Львові до входу в Ратушу на конях підійшли "король" та "королева" і подякували усім медикам за роботу. Також свої слова подяки висловив мер міста Андрій Садовий та його дружина Катерина. А прапор міста на штандарті біля Ратуші підняв львівський лікар Гнат Герич.

Культура

Фото для новини

11:44 30 квітня 2020 р.

Гіперлокальні ЗМІ Львівщини 41% публікацій присвятили коронавірусу

Експертна група Львівського прес-клубу проаналізувала 11-17 квітня 2020 року матеріали десятьох гіперлокальних медіа регіону – п’ять друкованих видань («Воля народу», «Голос відродження», «Миколаївські вісті», «Народна думка», «Новини Прибужжя») і п’ятьінтернет-видань («Голос Сокальщини», «Джерела Трускавця», «Лайфінфо», «Сайт Стрия 245.ua», «Яворів інфо»).

Культура

Фото для новини

11:54 27 квітня 2020 р.

Діти у Львові виступили проти підпалів трави

Артисти Творчої школи Павла Табакова за підтримки головного управління ДСНС України у Львівській області зняли відеокліп на пісню «Підпал», щоб привернути увагу суспільства до проблеми виникнення пожеж через спалювання сухої трави.

Культура