Телеведучий і ексспецназівець Беар Гріллс, який учить виживанню, приїхав в Україну

15:31 30 листопада 2022 р.

Фото до новини

В Україну приїхав Беар Гріллс- мандрівник, телеведучий, відомий авторською програмою про виживання.

Відео з телеведучим з'явилося у мережі, пише Dailylviv.com.

Нагадаємо, 2006 року на американському телебаченні відбулася прем'єра незвичайного реаліті-шоу. Чоловік на ім'я Беар Гріллс навчав глядачів виживати в будь-яких екстремальних умовах — чи то вершина гори, чи то непрохідні джунглі. Він робив ночівлю з підручних засобів і не боявся диких тварин. Шоу «Вижити за будь-яку ціну» отримало високі рейтинги, тому його неодноразово продовжували на нові сезони: шанувальники не сумнівалися у здібностях колишнього спецназівця Гріллса.

Але поступово довкола шоу почали виникати скандали. Беара викрили у шахрайстві та інсценуванні. Виявилося, що деяких хижаків на майданчик йому привозили з цирку, а замість ночівлі в дикій природі він чекав сутінків у затишному готелі, після чого повертався на роботу. Після низки викриттів у Мережі контракт із Гріллсом був розірваний.

Після звинувачень Беар, як і раніше, продовжував зніматися в телепроектах. У 2019 році на стрімінговому сервісі Netflix вийшла програма з Ґріллсом «Ти проти дикої природи». Крім того, він пише книги про виживання, виступає мотиваційним оратором, складаючи промови для різних організацій, та розвиває лінійку одягу.

Шон Пенн допоміг Львівщині ще на 10 тисяч доларів

Американський актор і кінорежисер передав у Львів гуманітарну допомогу

Анджеліну Джолі до України привіз Андрій Єрмак. Далі буде, - радниця ОП

В Україну повернувся голлівудський актор Шрайбер, який у квітні відвідав Львів

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів