Американський актор і кінорежисер передав у Львів гуманітарну допомогу

19:54 6 травня 2022 р.

Фото до новини

Головний залізничний вокзал Львова отримав гуманітарну допомогу від актора та засновника благодійної організації CORE Шона Пенна. Це вже третя партія вантажу з моменту його візиту на Львівщину.

Про це інформує пресслужба ЛОВА, пише Dailylviv.com.

Завдяки фінансовій підтримці організації CORE та допомозі громадської ініціативи «Допоможемо разом» вдалось закупити харчі довготривалого зберігання (консерви, паштети, печиво, солодощі), одноразовий посуд, воду, чай та каву, а також медикаменти. Загальна вартість гуманітарного вантажу складає близько 70 тисяч гривень.

Зараз на Головному залізничному вокзалі допомагають усім людям, котрі евакуйовуються на Львівщину. Є спеціально облаштовані намети, в яких можна перепочити, поїсти, отримати інформацію про місця для поселення тощо.

Найвразливіші категорії населення, які прибувають: матері з неповнолітніми дітьми, люди похилого віку та особи з інвалідністю.

«Сьогодні отримали допомогу від Шона Пенна. Тішимося, що на Львівщину, та на залізничний вокзал зокрема, приїжджають люди, які справді готові допомагати. Наша основна мета – підтримати людей, які прибувають сюди зі всієї України, забезпечити їх харчуванням, а також надати їм медико-психологічну допомогу. Для цього ми об’єднали в гарну команду спеціалістів й спільно з департаментом соціального захисту Львівської ОВА супроводжуємо їх до прихистків», – розповіла радниця начальника ЛОВА Галина Бордун.

Довідка

Шон Джастін Пенн — американський актор та кінорежисер. Лауреат премій «Оскар» 2004 року за роль у фільмі «Таємнича річка» та «Оскар» 2009 року за роль у фільмі «Гарві Мілк».

Голлівудський актор Шон Пенн допоможе відремонтувати житло для біженців з України

Найкраща роль зірки Голлівуду на Львівщині

Уряд спростив процедуру перевезення гуманітарної допомоги з-за кордону

Щоб передати допомогу в Україну, достатньо привезти її у Перемишль, - Укрзалізниця

Гуманітарна допомога з двома зірочками: як отримати дозвіл на ввезення

Яку гуманітарну допомогу привезли в Україну понад 3000 транспортних засобів

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів