Щоб передати допомогу в Україну, достатньо привезти її у Перемишль, - Укрзалізниця

17:34 20 березня 2022 р.

Фото до новини

Координаційний пункт гуманітарної допомоги працює в Перемишлі на вокзалі.

Про це повідомила Укрзалізниця, пише Dailylviv.com.

"Отримали у Львові чергову партію гуманітарної допомоги від дружніх країн. Уже сьогодні вантажними вагонами вона вирушить до інших міст нашої держави. 

Серед  товарів – ліки, одяг, засоби гігієни, їжа. Особливо надихають меседжі, які залишають відправники на коробках з гуманітарною допомогою. Весь світ знає, що ми переможемо. 

Загалом з початку війни Укрзалізниця перевезла 1199 вантажних вагонів гуманітарної допомоги та майже 6,7 тис. тонн у пасажирських поїздах.

Нагадаємо, Укрзалізниця перевозить як малогабаритні вантажі (у пасажирських вагонах), так і великогабаритні вантажі (у вантажних вагонах). Також компанія приймає допомогу з-за кордону. 

Компанія має низку пунктів уздовж кордону з країнами ЄС, де можна перевантажити гуманітарну допомогу з поїздів інших залізниць та вантажівок у поїзди Укрзалізниці.

Заявки на доставку гуманітарного вантажу, локації інших складів перевантаження та деталі можна дізнатися за телефонами гарячої лінії #ЗалізнаДопомога: 

0 800 503 222, 044 465 03 87 

https://zalizna-dopomoga.info 

Закликайте ваших друзів, знайомих, організації, які прагнуть підтримувати Україну, збирати та передавати гуманітарну допомогу. Працюють пункти транспортування допомоги в Україну через Польщу!

Перша хвиля допомоги починає потроху згасати. Європейці мобілізувалися перші тижні війни та щодня везли десятки тонн допомоги до кордонів з Україною.

Наразі обсяги допомоги зменшуються, але потреба в гуманітарці в містах, які знищуються російськими орками, тільки зростає. 

Наш координаційний пункт працює в Перемишлі. Щоб передати допомогу в Україну, достатньо привезти її у Перемишль на залізничний вокзал. 

Вокзал станції Перемишль Головний, Plac Legionow, 1, зі сторони 4 колії.

Прохання надсилати заявки повідомленнями у WhatsApp/Viber на номер +380 (67) 580 22 49 

або на email: uztranzithelp@gmail.com".

Гуманітарна допомога з двома зірочками: як отримати дозвіл на ввезення

Куди їдуть українські біженці з польського Перемишля

Біженці: прикордонна служба Польщі назвала точну кількість

Львівщина є гуманітарним кордором в Європу, - голова ЛОВА

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів