Укрзалізниця безкоштовно доставляє гуманітарні вантажі до оточених українських міст: 0 800 503 222

15:53 4 березня 2022 р.

Фото до новини

Укрзалізниця організувала міжнародні хаби з пересилки гуманітарної допомоги та відкрила двері свого складу у Львові для прийому та пересилки габаритних вантажів.

Укрзалізниця забезпечить безкоштовну передачу малогабаритних гуманітарних вантажів до волонтерів та фондів помочі під егідою мерів міст, що потерпають внаслідок російської агресії.

Доставка здійснюється регулярними пасажирськими рейсами Укрзалізниці й займає 1-3 дні залежно від напрямку та частоти руху. Про це повідомила Укрзалізниця, пише Dailylviv.com

Пріоритетними типами вантажів є медикаменти, засоби гігієни, продукти харчування довготривалого зберігання, одяг, бутильована вода, дитячі продукти (їжа, підгузки тощо), спальні мішки та каремати. 

Завантаження посилок здійснюється волонтерами під час або після посадки, розвантаження – під час або після висадки пасажирів. Об’єми та характеристики вантажу мають відповідати вимогам безпеки транспортування пасажирів залізницею.

Заявки на перевезення гуманітарної допомоги треба здійснювати через гарячу лінію #ЗалізнаДопомога

0 800 503 222. 

Можливість здійснення доставки з вашого міста й точний час для передачі волонтерського вантажу в рейс можна уточнити в оператора.

Укрзалізниця не несе відповідальності за вміст, стан і комплектність пакунків, що пересилаються, та залишає за собою право перевірки вантажів спільно з Національною поліцією.

Нагадаємо, днями Укрзалізниця організувала міжнародні хаби з пересилки гуманітарної допомоги та відкрила двері свого складу у Львові для прийому та пересилки габаритних вантажів.

Станом на 3 березня поїздами Укрзалізниці в пілотному форматі вже перевезено понад 1000 тонн волонтерської допомоги. При цьому 95% вантажів відправлено до Харкова та Києва.

Мерія Львова визначила організацію для збору коштів на потреби армії та ВПО

У Львівській області формують резерв продуктів тривалого зберігання

Війна: онкологічно та онкогематологічіних хворих дітей доправлено до лікарень Польщі

Львівщина є гуманітарним кордором в Європу, - голова ЛОВА

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів