Львів готовий подавати мешканцям санітарний об’єм води, якщо повністю зникне світло, - мер (відео)

14:33 14 лютого 2022 р.

Фото до новини

Стратегічно важливі підприємства Львова готові до роботи в екстремальних умовах та забезпечити надання відповідних послуг мешканцям міста.


Про це повідомив мер Львова Андрій Садовий після завершення засідання міської комісії ТЕБ і НС, на якій розглядали можливі загрози у роботі комунальних підприємств та убезпечення від їхніх наслідків, пише Dailylviv.com.

«Наше завдання тут, у Львові, і у всіх містах нашої країни, забезпечувати роботу таким чином, щоб хлопці і дівчата на передовій почували себе впевнено, щоб їхні рідні і близькі були в безпеці.

Так, ще півроку тому я поставив завдання керівнику ЛМКП «Львівводоканалу» напрацювати механізм роботи підприємства щодо подачі води за повної відсутності електроживлення. На сьогодні ми можемо впевнено сказати, що за такої умови, якщо повністю зникне світло, Львів готовий подавати мешканцям санітарний об’єм води, щоб місто могло жити і нормально функціонувати.

Також приведені до відповідного рівня усі інженерні мережі. Ми прийняли рішення суттєво збільшити кількість дизель-генераторів, щоб всі служби, всі системи міста могли якісно функціонувати в екстремальних умовах.

Також важливою є чітка координація роботи з нашою територіальною службою оборони. Ми вже напрацювали якісну співпрацю. Відтак Львів сьогодні є
безпечним і буде безпечним містом завжди», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Львів має тримісячний запас медикаментів, перев’язочних матеріалів,- міський голова (відео)

У середу перевірятимуть укриття на трьох об'єктах Львівщини

Комісія з надзвичайних ситуацій у Львові щойно прийняла рішення перед загрозою вторгнення Росії

Мер Львова на сім запитань має відповіді лише для службового користування

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів