Міський голова Львова Садовий взяв до рук зброю з синами і закликав до цього всіх мерів

20:09 5 січня 2022 р.

Фото до новини

Сьогодні, 5 січня, міський голова Львова Андрій Садовий відвідав спортивно-стрілецький тир «СВД Легіон» на Івано-Франківщині.

Про це він повідомив у Facebook, пише Dailylviv.com.

"У рамках розвитку територіальної оборони відвідали спортивно-стрілецький тир «СВД Легіон» на Івано-Франківщині.

Це добра можливість навчитись або ж освіжити свої навички поводження зі зброєю. Корисно і ефективно провели час. Наші хлопці вперше спробували стріляти і засвоїли базові знання

Поки маємо такого сусіда, як Москва, ці вміння, на мою думку, є обов’язковими для кожного українця.

Закликаю усіх міських голів максимально підтримувати розвиток та функціонування таких стрілецько-навчальних комплексів.

Разом переможемо", - написав Андрій Садовий.

На цей заклик мера Львова відгукнулися у соціальній мережі також і коментатори з критичними заувагами щодо слабкого сприяння мера Львова стрілецькому спорту у місті Лева.

"Тобто коли в Львові збираються знести наш стрілецький комплекс на Єрошенка, ви спокійно на це реагуєте і їдете нахвалювати стенд в сусідній області? Нашому стенду більше 60 років! Ви вкладіть гроші, допоможіть розвитку нашому стенду. В нас 3 сусіди мають кращі стенди в Україні - це Хмельницька обл., Івано-Франківська і Рівенська. А ми, Львів, маємо на фоні конкурентів міні стендик. Замість піару чужих стендів допоможіть не закритися, а розвинутися нашому стенду і стати кращим в західній Україні і приймати в Львові міжнародні змагання!" - Horbie Chayka.

"Як у Львові допомогти стрілецькому спорту, так краще СКА підпалити, стенд на Єрошенка продати (17 гектарів жеж) і палець об палець не вдарити, все вірно московити під боком, але тільки тоді коли це не стосується власної кишені". - Ростислав Пашук.

Ще цікаво чому мери піаряться на питанні тероборони, якщо нею займається МО і ОДА, - Yura Taras.

Я в шоці: їздити по регіонах і розказувати про важливісь територіальної оборони, поки ми просимо звернути увагу на те, що єдину базу на Львівщині хочуть віджати. Андрій Іванович вам не стидно? У Львові Львівський стрілецький стенд. Ганьба в тому, що поки Андрій Іванович їздить в Івано-Франківськ постріляти, наш Львівський стенд хочуть віджати чиновники!!!!Приїжджайте на тренування, поки ще це можливо, вул. Єрошенка 34. - Oleksandr-Oles Shlyuz.

Напевно зручніше на словах піаритись про територіальну оборону, ніж реально навчати мешканців як користуватись зброєю, або боїться. - Андрій Львів.

На Львівщині пришвидшеними темпами набирають бійців 18-57 років у батальйони тероборони

Для оборони України добровольцям дозволили з нового року навіть мисливську зброю

Через агресію Росії у Львові переформатують роботу управління НС: займатиметься також теробороною

У Львові готують приміщення для підрозділів Територіальної оборони

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів