На стрілецьких об'єктах Львівщини розпочали навчання з прикладної стрільби (перелік)

10:36 10 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Зважаючи на актуалізацію проблематики навчання навикам прикладної стрільби, управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації узагальнило інформацію про наявну мережу спортивних організацій, де можна навчитися стріляти й отримати відповідний інструктаж.

НАЙБІЛЬШІ  СТРІЛЕЦЬКІ  ОБ’ЄКТИ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ:

Стрілецький стенд Львівської школи вищої спортивної майстерності (Львів, вул. Єрошенка, 36, Куртумова гора)

Стрільба з мисливських рушниць

На базі стрілецького стенду функціонує три стрілецьких майданчики: 2 -круглий стенд, 1 – траншейний. Ще один майданчик для круглого стенду ведуться роботи з облаштування майданчику для спортингу – різновиду стендової стрільби.

База надає платні послуги для відвідувачів, вартість яких становить 125 грн. за одну серію (в серію входить 25 пострілів). Вартість надання послуг передбачає послуги інструктора та мішені. Набої стрільці приносять із собою (їх можна придбати у будь-якому мисливському магазині). Спортивні набої мають бути марки ТАХО, 12 калібр, з розрахунку одна упаковка (25 набоїв) на серію.

Пропускна здатність одного майданчика з веденням почергової стрільби – 5-6 осіб. Тривалість серії залежить від навичок стрільця.

До початку занять відвідувач має представити мисливський квиток або медичну довідку з психіатричного та наркодиспансеру.

Для детальнішої інформації: заступник директора Львівської школи вищої спортивної майстерності Редько Павло Павлович, тел. 097-46-950-90.

Стрілецький тир Львівської обласної організації ФСТ «Динамо» України (м. Львів, вул. Янева, 10)

Стрільба з малокаліберної та пневматичної зброї

Це один із найновіших спортивних тирів Львівщини. Площа тиру складає 1 600 кв. м., в якому містяться три 25-метрові стрілецькі зони на 18 стрілецьких місць; 24 стрілецькі місця для пневматичних вправ.

Одночасно в тирі зможуть займатися понад 50 осіб та окремо отримувати в приміщенні тиру консультації кваліфікованих фахівців центру бойової підготовки для правоохоронців.
До початку занять відвідувач має представити медичну довідку з психіатричного та наркодиспансеру.

Для детальнішої інформації: Завідувач комплексу Перепелюк Олександр Володимирович, тел.264-97-55.

Спортивно-стрілецький комплекс навчально-спортивної бази літніх видів спорту МО України (Львів, вул. Клепарівська, 39-а)

Стрільба з малокаліберної та пневматичної зброї

Комплекс складається з 4-х спеціалізованих стрільбищ та 6-ти тирів, що дозволяє проводити підготовку до спортивних змагань цілорічно.

На цій базі проводяться Чемпіонати та Кубки України, міжнародні та всеукраїнські змагання з кульової стрільби, а також заняття з вогневої підготовки з військовослужбовцями Львівського гарнізону та Західного регіону України.

Орієнтовна вартість однієї години використання стрілецького тиру в супроводі інструктора від 30 грн. з однієї особи.

До початку занять відвідувач має представити – медичну довідку з психіатричного та наркодиспансеру.

Для детальнішої інформації: начальник стрілецького комплексу Небилиця Сергій Миколайович 233-25-13.

Спортивні споруди дитячо-юнацької спортивної школи «Янтар» (м.Новояворівськ Яворівського району, вул. Привокзальна, 1 )

На базі дитячо-юнацької спортивної школи «Янтар» функціонує біатлонне стрільбище, пропускна спроможність якого 19 осіб одночасно та стрілецький тир, пропускною спроможністю 10 осіб.
До початку занять відвідувач має представити – медичну довідку з психіатричного та наркодиспансеру.

Для детальнішої інформації: директор спортивної школи Кожушко Федір Петрович (256) 42-131

Мережа пейнтбольних клубів з використанням пейнтбольного обладнання

Тренування з використанням пейнтбольного обладнання відбуваються в основному з метою злагодження дій спеціальних підрозділів (підрозділів спеціального призначення) для ведення боїв на коротких дистанціях та в приміщеннях. Заняття, як правило, проводяться з підготовленими (професійними) підрозділами та бійцями, де відпрацьовуються аспекти їх взаємодії у підрозділах; для відпрацюванням основних задач конкретних підрозділів за вибраною тематикою («Бій у місті», «Оборона об`єкту», «Оборона та захоплення блокпостів», «Дії у складі розвідувально-диверсійних груп» та ін.). При цьому, учасники діляться на два протидіючі підрозділи зі зміною завдань (оборона та атака почергово). На таких маневрах основними напрямами підготовки є пересування; використання природного укриття, приміщень та малих фортифікаційних укриттів; ведення вогню; використання диму та гранат; при цьому чимала увага привертається до здатності визначити злагодженість підрозділів (відділення, взвод, рота), а також дії командирів.

Спортивно-технічний клуб Товариства сприяння обороні України
Можливості надавання послуг з навчання навикам прикладної стрільби мають такі тири цієї організації:
- Пневматичний тир, м.Стрий, вул.Болехівська, 2-б.
- Стрілецький тир, м. Турка.
- Пневматичний тир, м. Жовква.

Для детальнішої інформації: заступник голови з економічної роботи ЛОО ТСОУ Загайко Богдана Петрівна, 238-90-47.

В області діє також мережа стрілецьких тирів в навчальних закладах різного рівнів, типів та підпорядкування. Детальніша інформація про такі тири буде подана додатково.

Додатково

Згідно статистичної звітності станом на 1 січня 2014 року у Львівській області обліковано 206 стрілецьких тирів (з них 87 тирів не діючих) та 1 стрілецький стенд. З усіх облікованих стрілецьких тирів 159 тирів знаходяться на балансі ЗОШ, 18 – ПТУ, 13 – вищих навчальних закладів, 8 –фізкультурно-спортивних товариств, 8 – інших установ.

До регулярних спортивних занять залучено:
- Кульова стрільба – 512 осіб (в т.ч. 161 учнів ДЮСШ) та 11 штатних тренерів
- Стендова стрільба – 63 особи (в т.ч. 48 учнів ДЮСШ) та 5 штатних тренерів
- Біатлон (є складова стрільби зі зброї) – 158 осіб (в т.ч. 152 учні ДЮСШ) та 4 штатних тренери

Про це поінформувала прес-служба ЛОДА.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів