Комісія з надзвичайних ситуацій у Львові щойно прийняла рішення перед загрозою вторгнення Росії

12:54 14 лютого 2022 р.

Фото до новини

Медицина, комунікації, оповіщення: мер Львова Андрій Садовий озвучив головні рішення комісії з надзвичайних ситуацій щодо життєдіяльності міста в умовах загрози вторгнення.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

«Щойно провели позапланове засідання комісії з надзвичайних ситуацій. Головна тема – військова загроза з боку Росії. Порядок денний стосується виключно забезпечення безперебійної життєдіяльності міста на випадок надзвичайної ситуації. Нижче подам перелік рішень, які сьогодні прийняли. Вони без конкретики, бо є речі, які треба готувати, але не можна озвучувати. Це в першу чергу обумовлено нашою з вами безпекою.

Коротко про прийняті рішення:

Вода. Ми розглядаємо різні можливості автономної подачі води мешканцям львівської громади на випадок повної зупинки роботи водопровідної мережі.

Медицина. Керівники медзакладів отримали завдання збільшити об’єм банку крові і забезпечити її необхідну кількість. Також це стосується медикаментів, медичних засобів та продуктів харчування. В одній із наших лікарень буде облаштовано підземну операційну та палату стаціонарного лікування хворих.

Електроенергія. Важливо забезпечити альтернативні джерела живлення для функціонування стратегічних підприємств міста.

Комунікація та оповіщення. На випадок, якщо традиційні засоби зв’язку будуть відключеними, або відсутня електроенергія. Місто повинне забезпечити альтернативні шляхи комунікації із населенням.

Пам’ятайте, що найбільше, чого зараз хоче ворог, – це паніка і недовіра. Ми не можемо дати йому жодного шансу. Трохи згодом опублікую ширше роз'яснення та наш план дій. Слава Україні!» – зазначив міський голова на своїй сторінці у Facebook.

Села та містечка дають кошти: на Стрийщині активізували роботу з формування батальйону тероборони

До світових лідерів звернулися митці і науковці України разом з Данієлем Ольбрихським

У Львові скаржаться на засипане землею укриття, до якого немає доступу

Зберігаймо спокій та холодний розум в умовах гібридної війни​​, - заява СБУ

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів