Паркувальникам Львова пошили одяг на 300 тис грн. За індивідуальними мірками

17:29 17 жовтня 2022 р.

Фото до новини

Благодійний фонд кримськотатарської громади ASTEM Foundation передав 30 комплектів спеціального одягу для інспекторів з паркування.

Одяг пошив український виробник індивідуально під кожного інспектора. Загальна вартість усіх 30 комплектів форми – 300 тисяч гривень.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

«На початку війни багато наших співгромадян з Криму також були у Львові і вони відчували тут теплий прийом. І ми захотіли віддячити місту і нашим інспекторам, і ще раз засвідчити, що ми всі – разом, тому на перший запит про придбання такої форми ми радо відгукнулися.

Це український виробник, що перебуває у Львові. Ми вражені якістю і швидкістю виконання замовлення. Нова форма допоможе нашим інспекторам зручно працювати в будь-яку погоду. Один з наших співгромадян з Криму також працює в цьому управлінні, і ми знаємо, що інспектори задоволені формою», - розповів Ленур Мамбетов, голова фонду ASTEM Foundation

У кожному комплекті форми – штани, куртка, взуття, кепка та шеврони. З кожного працівника попередньо зняли мірки, за якими зробили індивідуальний пошив.

«Ми маємо затверджений формат одягу для інспекторів з паркування, щоб на вулиці вони були впізнавані. Зважаючи на те, що зараз маємо обмеження на закупівлю певних речей за кошти міста, благодійний фонд кримськотатарської громади активно долучився і допоміг придбати цих 30 комплектів спецодягу. Попередньо ми надали всі мірки, які дозволили якісно пошити цей одяг індивідуально під кожного, щоб людям було зручно – бо вони весь робочий день проводять на вулиці», - зазначив Олег Забарило, директор міського департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Львова.

У фонді ASTEM Foundation запевнили, що й надалі співпрацюватимуть з містом та допомагатимуть, зважаючи на запити і потреби.

До слова, інспектори з паркування запрацювали вперше в Україні у Львові.

Львів за 5, 6 млн грн купив програму Інспектор для контролю за паркуванням

У Львові інспектори з паркування тепер знають усе про автомобілі та їхніх власників

Паркувальний булінг у Львові: як захиститися і хто за це заплатить

Інспектори-паркувальники у Львові незаконно карають водіїв за протермінування стоянки (відео)

Львів’яни профінансували Львівавтодор на 184 млн грн. А він працює в збиток, - правовий експерт (відео)

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів