Сто крафтових виробників України отримали по $1 тис: 4 зі Львівщини

14:52 31 травня 2022 р.

Фото до новини

Оголошено результати Made in UA Support Project - ініціативи, створеної для допомоги українським підприємцям під час війни.

Найбільшу активність виявили підприємці Києва і Київської області, а також  Харківської, Дніпропетровської, Одеської, Львівської областей. Зокрема, допомогу отримають виробники одягу і взуття, меблів, іграшок, декору для дому, косметики тощо. Було отримано 3397 заявок. Про це йдеться на сайті Made in UA Support Project, пише Dailylviv.com.

З 27 квітня до 31 травня в Україні обирали учасників проєкту Made in UA Support Project. Метою ініціативи було обрати 100 українських крафтових виробників, які продовжують свою діяльність у важких умовах повномасштабної війни, і надати їм допомогу для розвитку бізнесу.   

Понад 25% брендів, які подали заявки для участі у проєкті, - з Києва, більше 10% - з Харківської області. Також активно відгукнулися Дніпропетровська, Одеська, Львівська області. До проєкту долучились також підприємства з регіонів, які найбільше потерпають від бойових дій - Донецької, Луганської, Запорізької областей.  

Понад 75% підприємств-заявників мають до 10 людей в команді. Найбільш поширені види продукції - одяг або взуття, декор для дому, меблі, іграшки, косметика тощо. Майже 40% підприємств займаються експортом. Багато хто з них почав експортувати вже під час війни, відкривши для себе такі майданчики, як eBay, Etsy, etc.    

Підприємства, які перемогли, отримають фінансову допомогу $1000 (без урахування податків). Ці кошти вони зможуть направити на будь-які найбільш актуальні витрати виробництва: матеріали, обладнання для створення продукції, рекламу, зарплатню, покращення презентації товарів тощо. Кожен з переможців отримає  детальну інструкцію і перелік даних, які необхідно надати для підписання договору. Впродовж місяця гроші надійдуть на баланс виробників.

Також переможці отримають додаткові призи від організаторів і партнерів.

Перелік компаній, які отримають допомогу в рамках Made in UA Support Project, можна подивитись на офіційному сайті проєкту.

Зі львівських компаній тут Bruá - український нішевий бренд ювелірних виробів, Bark&Go - виробництво одягу та аксесуарів для собак та їх господарів, Jungle - український бренд персоналізованих шкіряних аксесуарів, LIGNO – бренд виробів з дерева.

До Львова переїхало підприємство з виробництва шоломів (відео)

На Львівщині почали шити розвантажувальні жилети для військових

Почалися ракетні обстріли за 1,5 -2 км від нашого цеху: на Львівщину переїхав виробник натуральної кави

На Львівщину переїжджає один з найбільших в Україні виробник матраців

 

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів