Новини про закрите на місяць перехрестя вулиць Бандери і Городоцької: евакуатор і пересадковий квиток з трамвая на автобус

11:12 14 жовтня 2021 р.

Фото до новини

У зв’язку з реконструкцією вул. Бандери, для руху транспорту на місяць закрили перехрестя з вул. Городоцькою на ділянці від вул. Тобілевича до пл. Кропивницького.

На час робіт транспорт оминає закриту ділянку в напрямку до центру міста по вул. Тобілевича – вул. Федьковича, а в напрямку до Залізничного вокзалу – по вул. Короткій. Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Упродовж місяця паркування на вул. Тобілевича – вул. Федьковича - пл. Кропивницького – вул. Короткій ліквідовано. Дотримання правил дорожнього руху контролюватимуть інспектори з паркування і патрульна поліція. Також тут цілодобово працюватиме евакуатор.

«Закликаємо водіїв бути пильними, бо тут у посиленому режимі працюватиме патрульна поліція, інспектори з паркування, евакуатори», - зазначив начальник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів.

Мешканців та гостей міста просять вибачити за тимчасові незручності, а водіїв – не паркувати авто вздовж цих вулиць.

Нагадаємо, до завершення ремонтних робіт трамваї №1, №4, №6 курсують до церкви св.Анни и та у зворотних напрямах.

Для зручності мешканців та гостей міста на час ремонтних робіт з Залізничного вокзалу (пл. Двірцева) до церкви Анни (вул. Захисників України) та у зворотному напрямі курсує експрес-маршрут. Автобуси курсують з 6:30 год. до 23:00 год. з інтервалом 30 хв.

У цьому експрес-маршруті та трамваях №1, №4 та №6 діє пересадковий квиток.

«Автобусний квиток, придбаний у водія автобуса, має спеціальну позначку та дійсний, за умови компастування, у трамвайних маршрутах №№1, 4 та 6. Відповідно, з трамвайним квитком можна пересісти у шатл-бас, не оплачуючи додатково. При посадці у автобус водії вилучатимуть такі трамвайні квитки. Пасажирам, які мають картки на проїзд в електротранспорті, достатньо пред’явити їх водію автобуса», - розповів начальник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів.

Автобусні маршрути № 6А, 7, 15, 20, 25, 29, 31, 34, 41, 43, 51, 52 та експрес-маршрут «Аеропорт– церква св. Анни» у напрямі до центральної частини міста курсують по вул. Городоцька – вул. Тобілевича – вул. Федьковича - вул. Шептицького – пл. Кропивницького – вул. Городоцька – і далі за маршрутом. У напрямі до Залізничного вокзалу автобусні маршрути тимчасово здійснюють об’їзд вул. Городоцької по вул. Короткій – і далі за маршрутом.

Як уточнили вЛКП АТП-1, 14-17 жовтня вказані маршрути працюватимуть за схемою робочого дня. Надалі, за потреби, ці маршрути будуть посилені додатковими транспортними одиницями.

З 14 жовтня закриють перехрестя вул. Бандери - Городоцька: як курсуватиме транспорт

Схема місячного об'їзду перехрестя вулиць Бандери і Городоцької: вокзал без трьох трамваїв

Вулицю Пилипа Орлика відремонтують до 21 грудня, - ЛКП Львівавтодор

Намалюють розмітку на кільці і відкриють вулицю Хмельницького для проїзду

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів