Львівське АТП-1 запускає шатл-баси

10:45 26 листопада 2018 р.

Фото до новини


Фото: httplviv1256.com

Відсьогодні, 26 листопада, на автобусний маршрут №29 виїдуть нові 12-метрові автобуси, а для мешканців нижньої частини Винників львівське АТП-1 запускає шатл-баси «ЧАЗ».

Про це повідомив директор АТП-1 Орест Хамула. За його словами, «ЧАЗ» курсуватиме у робочі дні за розкладом з 06.30 до 21.00, а сполучатиме у Винниках вулиці Забава та Івана Франка з центральною частиною цього міста, де пасажири зможуть пересісти на автобуси №5а та №29.

У шатл-басі діятиме пересадковий квиток. Придбавши квиток у водія шатл-баса, пасажири зможуть пересісти в автобуси №5а і №29 безкоштовно. Для цього необхідно віддати водію автобуса №5а або №29 придбаний в шатл-басі квиток.

На зворотному шляху мешканці Винників платитимуть за проїзд у автобусах №5а і №29, а в шатл-бас пересідатимуть безкоштовно. Таким чином, дістатися з нижньої частини Винник до центру Львова чи залізничного вокзалу можна буде заплативши за вартість однієї поїздки.

Крім того, з понеділка на маршруті №29 (Винники – Залізничний вокзал) розпочнуть курсувати 12 великих автобусів. Для зменшення дублювання маршрутів, автобус №5а курсуватиме повз Винниківське озеро.

Маршрут автобуса №29, який проходить через Лисиничі й вулицею Тракт Глинянський у Львові, залишиться незмінним. Про це повідомили в понеділок, 26 листопада, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів