Схема місячного об'їзду перехрестя вулиць Бандери і Городоцької: вокзал без трьох трамваїв

14:33 8 жовтня 2021 р.

Фото до новини

З 14 жовтня розпочнуть роботи на перехресті вул. С. Бандери – вул. Городоцька, - повідомив ЛКП «Львівавтодор».

На час робіт відбудуться зміни у русі громадського транспорту, інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com

«Ремонт вул. С. Бандери продовжується. Роботи тривають згідно з графіком. З 14 жовтня розпочинаємо ремонтні роботи на перехресті з вул. Городоцькою. Тут будуть проводити роботи з облаштування трамвайної інфраструктури. На час робіт буде перекрито для руху транспорту перехрестя з вул. Городоцькою на ділянці від вул. Тобілевича до пл. Кропивницького. Це досить складне перехрестя, адже тут нам необхідно облаштувати трамвайну інфраструктуру - влаштування стрілочних переводів, зміна радіусів поворотів трамваїв, відновлення контактної мережі трамвайної лінії.

Орієнтуємося, що роботи триватимуть місяць часу», - розповів Микола Власюк, директор ЛКП «Львівавтодор».

За його словами, зараз на вул. С. Бандери для проїзду вже відкрита ділянка від вул. Чупринки до вул. Коновальця, а також відкрито для проїзду перехрестя з вул. Федьковича. Натомість тривають роботи на перехрестях з вул. Антоновича і вул. Героїв УПА. Планують у проміжку 4-7 листопада відкрити для проїзду перехрестя з вул. Антоновича. Перехрестя з вул. Героїв УПА відкриють трошки пізніше.

Нагадаємо, проєктно-кошторисна документація на реконструкцію вул. С. Бандери була розроблена у 2020 році проєктною організацією ТзОВ «ТрамДорПроект» на замовлення ЛКП «Львівавтодор».

Проєктом реконструкції вул. С. Бандери передбачається: повне розбирання дорожнього одягу, трамвайних колій і тротуарів; зрізка зелених насаджень, які попадають в межі виконання робіт; реконструкція всіх інженерних мереж, згідно з наданими технічними умовами служб міста; влаштування проїзної частини і суміщених з нею нових трамвайних колій посередині вулиці; влаштування контактної мережі трамваю, вуличного електроосвітлення; влаштування вздовж проїзної частини з обох боків велосипедних смуг та, на окремих ділянках, – велосипедних доріжок; влаштування кишень для машин швидкої допомоги, аварійних служб та тимчасової стоянки машин мешканців будинків; влаштування тротуарів і пішохідних зон з забезпеченням умов для пересування маломобільних груп населення; благоустрій вуличного простору.

Загалом буде відремонтовано всю вулицю, протяжність якої 1,05 км. Виконує роботи ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» на замовлення ЛКП «Львівавтодор».

Вулицю Пилипа Орлика відремонтують до 21 грудня, - ЛКП Львівавтодор

Намалюють розмітку на кільці і відкриють вулицю Хмельницького для проїзду

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів