Правоохоронці відкрили провадження щодо «АТП-1» і «Львівелектротрансу»

17:20 22 серпня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У міськраді заявили: «Дії правоохоронців щодо двох комунальних перевізників напередодні отримання нового транспорту мерія Львова розцінює як блокування».

Про це повідомили в середу, 22 серпня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Після неодноразових звернень Львівської міської ради до правоохоронних органів щодо діяльності на території міста нелегальних АЗС, 10 серпня відкрито кримінальні провадження щодо двох комунальних перевізників – ЛКП «Львівелектротранс» та ЛК «АТП-1». Такі дії правоохоронців напередодні отримання містом великої кількості нового транспорту є не зрозумілими і викликають чимало запитань».

Міський голова Львова Андрій Садовий заявив із цього приводу: «Чергова провокація чи небажання, щоб місто Львів розвивалось? Так, а не інакше можна прокоментувати ті події, які в останні дні відбуваються у Львові з боку правоохоронних органів. За дивним збігом обставин в один день – 10 серпня – відкрито два кримінальні провадження щодо двох комунальних перевізників міста – ЛКП «Львівелектротранс» та «АТП-1».

Андрій Садовий доповнив: «Коли місто ставить перед правоохоронцями питання, чому досі працюють нелегальні АЗС, які продають неякісне паливо і не поповнюють податками бюджет міста, а працюють на тіньову економіку, – чітких відповідей отримати не можемо. Натомість, коли комунальний перевізник готується отримати 150 нових автобусів, які значно покращать ситуацію на ринку міських перевезень, у правоохоронців є питання до роботи паливних модулів на території АТП-1. І це при тому, що закупівля проводилась у системі «Prozorro», і дає можливість суттєво зекономити комунальному перевізнику на закупівлі палива.

Міський голова Львова заявв також: «Перевага не лише в серйозній економії коштів, а у якісному контролі – на території АТП-1 встановлені відеокамери, всі ці речі чітко фіксуються. АТП-1 має всі дозволи, всі документи. Кому кортить заблокувати роботу комунального перевізника напередодні отримання нових автобусів? Вірю в здоровий глузд і верховенство права».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів