Новий сезон: після саудитів Львівщина готується до туристів з Бахрейну

11:09 25 жовтня 2021 р.

Фото до новини

Управління туризму та курортів Львівської ОДА спільно із курортними громадами організувало промоційний тур для одного з керівників туристичної компанії «Traveller Gate» із Королівства Бахрейн.

Про це інформує пресслужба ЛОДА, пише Dailylviv.com.

Махмуд Аль-Акрам перебуває в Україні уже кілька місяців, а віднедавна шукає цікаві локації для відвідання гостями зі своєї держави у Західній Україні. Зараз він проживає у Львові й вивчає українську мову, аби краще розуміти культуру й історію нашої держави. Напередодні гість із Бахрейну відвідав стенд Львівської області на Міжнародній виставці «ТурЕКСПО».

До програми промотуру увійшли насамперед локації курортних місцевостей півдня Львівської області – Трускавець, Моршин, Східниця, Ластівка, Борислав та Урич. Тож пан Аль-Акрам ознайомився із санаторно-курортною, медичною та відпочинковою інфраструктурою.

Туроператора вразили краєвиди Карпат, властивості лікувальних вод, цікаві процедури оздоровлення.

«Мені неодноразово розповідали, що на курортах Львівської області інфраструктура, тобто  й дороги, дуже застаріла, – мовляв, усе ще з радянських часів. Але те, що я побачив, цілковито змінило мою думку: нові відпочинкові комплекси з найновішими, дуже популярними й затребуваними для гостей із Бахрейну процедурами. Зокрема «озокеритотерапія» в наших краях суттєво дорожча, ніж тут», – поділився враженнями директор з туристичних операцій компанії «Traveller Gate» Махмуд Аль-Акрам.

«Дуже актуальною є реабілітація за методом Козявкіна. У вас хороша кухня, особливо салати, а ще прекрасна природа, ріки й джерела, багато цікавих місцин, які варто відвідати», – додав він.


Керівниця управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації Наталя Табака відзначила зацікавлення регіоном з боку туристів із арабських держав.

«Приємно, що Львівщину вивчають туроператори з арабських країн в напрямку оздоровчого та медичного туризму та готують програми вже на літній сезон 2022 року. Тепер і Королівство Бахрейн зацікавилось розширенням географії своїх турів нашим регіоном, адже цьогорічний сезон показав, що наші бальнеологічні курорти та гірські території потребують більшої промоції серед країн Перської затоки. Спільно із паном Махмудом Аль-Акрамом ми обговорили ключові питання в напрямку залучення туристів із арабських країн та широкого інформування про звичаї та традиції регіону», – розповіла Наталя Табака.

Туроператори з Саудівської Аравії, Азербайджану, Узбекистану, Туреччини та Німеччини зацікавлені возити туристів на Львівщину

Меню - арабською: Карпати переорієнтовуються на туристів з Саудівської Аравії

Туристи з Саудівської Аравії на Львівщині надають перевагу закладам вищого сегменту, з Туреччини - колибам

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів