На Львівщині порахували кількість арабських туристів і суму, яку кожен з них витрачає за 5-7 днів

19:54 20 вересня 2021 р.

Фото до новини

Улітку 2020-го був скасований візовий режим із країнами Близького Сходу. Представники авіакомпанії «Flynas» розпочали авіарейси між містами Саудівської Аравії і Львовом. Завдяки цьому авіасполученню на Львівщину упродовж усього літа й зараз, у вересні, приїжджає велика кількість гостей.

Про це на Міжнародному форумі медичного та оздоровчого туризму, що вже вдруге відбувся на Львівщині, повідомив  заступник голови  Львівської облдержадміністрації Віталій Загайний, пише Dailylviv.com.

За його словами, починаючи з літа і дотепер, виконано 76 авіарейсів. На Львівщині побувало 8730 гостей. За 5-7 днів відпочинку один арабський турист в середньому витрачає 2 500 доларів.

«Ми говоримо сьогодні про те, що іноземці можуть отримати якісну медичну допомогу вже не тільки в приватних закладах охорони здоров’я. І це завдяки тому, що в нас почала працювати повноцінно програма медичних гарантій», – зазначила заступниця Міністра охорони здоров'я України, Ірина Микичак. – Медичний туризм зовнішній – це добре, але надзвичайно важливо, щоби всередині України кожен громадянин незалежно чи він живе в центрі Києва чи в селі Стрілки, в Одеській, Тернопільській, Луганській областях міг сісти і поїхати в клініку, яка йому подобається на карті України і отримати медичну допомогу найвищої якості. А те що громадяни країн інших, розуміючи збалансовану ціну і високу якість, яка сьогодні є в українських лікарнях, далі і далі будуть до нас звертатися по допомогу – це для нас є велика відповідальність створювати максимум комфорту, якості і безпеки для всіх пацієнтів. Важливе значення має вакцинація».

Меню - арабською: Карпати переорієнтовуються на туристів з Саудівської Аравії

Туроператори з Саудівської Аравії, Азербайджану, Узбекистану, Туреччини та Німеччини зацікавлені возити туристів на Львівщину

Шовковий шлях молодих узбеків проляже до Трускаця, Моршина, Східниці

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів