Шовковий шлях молодих узбеків проляже до Трускаця, Моршина, Східниці

11:10 15 серпня 2021 р.

Фото до новини

З ознайомчим візитом у Львівській області перебуває делегація з Узбекистану. З іноземними партнерами зустрілася делегація Львівської облдержадміністрації. Зокрема, керівництво управління туризму та курортів, департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва.

Про це інформує пресслужба ЛОДА, пише Dailylviv.com.

До складу іноземної делегації входять: Шухрат Ісакулов, радник директора «Офісу Шовковий Шлях» UNWTO Міністерства туризму і спорту Республіки Узбекистан, а також Ділшод Нарзикулов, заступник начальника головного управління туризму і спорту Самаркандської області.

Шухрат Ісакулов ознайомив із принципами реформування сфери туризму в Узбекистані. Він розповів про дотації для галузі з боку держави, моніторинг туристичного збору, що надходить до спецфонду державного бюджету, а також досвід у податковому регулюванні у сфері сільського туризму.

Пан Ісакулов запросив бізнес галузі гостинності Львівщини взяти участь у Ташкентському міжнародному туристичному ярмарку, що відбудеться у листопаді.

Зі свого боку, область запропонувала розпочати обмін студентами між двома країнами, щоб вивчати культуру одне одного, і тим самим поліпшувати взаємовідносини Узбекистану та України.

«Запропонували провести обмін студентами, а також двосторонні промоційні візити. Дуже зацікавив наших узбецьких партнерів медичний туризм Львівщини, вони добре знають Трускавець і пропонують провести промокампанію оздоровниць Львівщини для узбецької молоді. Ми ж запросили делегацію туристичного бізнесу з Узбекистану взяти участь у Міжнародному форумі медичного та оздоровчого туризму», – відзначила Наталя Табака, керівниця управління туризму та курортів Львівської ОДА.

Нагадаємо, що Міжнародний форум медичного та оздоровчого туризму відбудеться на Львівщині упродовж 17-18 вересня.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів