Львівський форум медичного туризму пройде вперше

15:40 30 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

6-9 серпня триватиме перший регіональний форум медичного туризму «Lviv Region Healthcare Tourism Forum».

Про це повідомили у вівторок, 30 липня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації. Начальник її управління туризму та курортів Наталя Табака розповіла сьогодні під час брифінгу: «Форум триватиме три дні, впродовж яких ми проведемо низку ознайомчих візитів та конференцію з медичного туризму, курортів та рекреації. Ми порушимо питання економіки медичного туризму, для учасників буде нагода поспілкуватись у форматі B2B».

«Метою форуму є налагодження партнерських відносин між великою групою провайдерів медичного та оздоровчого туризму з різними країнами світу. Участь у події беруть тільки професійні постачальники медичних послуг Львівщини та провайдери медичного туризму Саудівської Аравії, Катару, Бахрейну, ОАЕ, Кувейту, країн Середньої Азії та Кавказу. На форум запросили спеціального гостя – засновника Ради медичного туризму Туреччини, а також гостей з Німеччини та Грузії Еміна Чакмака», – поінформувала також Наталя Табака.

«Медичний та оздоровчий туризм – це світовий тренд, що сьогодні розвивається. Це величезна кількість людей, які хочуть оздоровитись, омолодитись або отримати лікування в інших містах або країнах. Тож темпи розвитку медичного оздоровчого туризму щороку зростають. Цей форум є першим таким потужним заходом, який ми організовуємо за участі великих іноземних баєрів, профільних асоціацій, які матимуть змогу ознайомитись із оздоровчими, лікувальними можливостями Львівщини», – зазначила президент Української асоціації медичного туризму й президент «Global Healthcare Travel Council» Віолетта Янишевська.

«Програма «Lviv Region Healthcare Tourism Forum» включає проведення Міжнародної конференції медичного туризму, курортів та рекреації, B2B Workshop, презентації компаній, а також візити в лікувально-оздоровчі заклади Львова, Моршина, Трускавця, Східниці. Організаторами заходу форуму Львівська обласна державна адміністрація, Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, Українська асоціація медичного туризму при підтримці «Global Healthcare Travel Council», – поінформували також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів