До Львова прибув Президент Національної асоціації ріелторів США

12:25 20 вересня 2022 р.

Фото до новини

Президент Національної асоціації рієлторів США Кенні Парселл зазначив, що вивчить гуманітарні проблеми України та Львівської області задля організації дієвої допомоги від підприємницьких кіл своєї країни.

Про це він скагав під час зустрічі зі головою Львівської обласної ради Іриною Гримак, яка відбулася 19 вересня, інформує пресслужба ЛОР, пише Dailylviv.com.

Ірина Гримак подякувала американцям за підтримку України і допомогу у такий складний час.

«Ми відчуваємо віру усього світу в те, що український воїн покладе край цій ганебній війні. Ми також маємо уже зараз думати, як ми будемо жити у післявоєнний період, працювати з нашими міжнародними партнерами, розвиватися та відновлювати економіку, залучати інвестиції. 

Наші військові б’ються за наші кордони, а ми тут, на місцях, робимо все, щоб працювали наші школи, медичні заклади, бізнес. Маємо значні потреби в підтримці закладів соціального захисту, роботі освітніх та медичних установ», - зазначила голова обласної ради Ірина Гримак.

Зі свого боку Президент Національної асоціації ріелторів США Кенні Парселл зауважив, що американські партнери готові допомагати Україні. 

«Навідавшись в Україну, я побачив все на власні очі. Маємо максимально розповідати світові про війну, про життя українців, про їх потреби, про вашу боротьбу», - наголосив Кенні Парселл.

Президент Національної асоціації рієлторів США зазначив, що вивчить гуманітарні проблеми України та Львівської області задля організації дієвої допомоги від підприємницьких кіл своєї країни. Зокрема, в питанні тимчасового житла для ВПО, забезпечення комунальних лікарень та обміну досвідом роботи українських волонтерів. Також Кенні Парселл підтримав пропозицію Ірини Гримак щодо організації туру для представників США задля вивчення можливостей нашого регіону.

Житлова нерухомість у Львові: що з цінами

У західній Україні з’являються нові категорії покупців нерухомості

Ціни на оренду помешкання у Львові підскочили за останні дні

В Західній Україні - бум на ринку продажу нерухомості

Попит на нерухомість у західних областях кардинально зріс у вихідні: що купують-орендують

Як перевірити забудовника за допомогою відкритих даних

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів