23 паркомати у Львові не видають решту: яка альтернатива

13:54 15 серпня 2022 р.

Фото до новини

У Львові 23 паркувальні майданчики, які обслуговує ЛКП «Львівавтодор», обладнані паркоматами.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Загалом, 24 пристрої для оплати послуг з паркування транспортних засобів розміщено у таких локаціях:

вул. Винниченка, 32 (для туристичного транспорту), вул. Волошина, вул. Гавришкевича, вул. Герцена, вул. Григоровича, вул. Князя Романа, вул. Ковжуна, вул. Коперника, вул. К. Левицького, пл. Маланюка, вул. Менцинського, вул. Наливайка, вул. Підвальна, вул. Просвіти, вул. Саксаганського, вул. Словацького, вул. Стефаника, вул. Стецька, вул. Томашівського, вул. Фредра, вул. Чайковського, пр. Шевченка та вул. Стрийська – вул. Володимира Великого.

У комунальному підприємстві наголошують: паркомати прив’язані до адреси майданчика, де вони розташовані. Інспектори з паркування здійснюють контроль проведеної оплати за паркування, враховуючи правильно введений номерний знак транспортного засобу (послідовність букв і цифр згідно із технічним паспортом, мова введення також має значення) та локацію майданчика, де припарковане авто.

«Уся інформація щодо тарифів вказана на паркоматі на обраному паркувальному майданчику. Вносячи кошти за час паркування, слід взяти до уваги, що паркомат не видає решту», - зазначили у ЛКП «Львівавтодор».

Оплатити за послуги з паркування можна також і через мобільні додатки UNIP EasyPay та Privat24. Або через QR-коди «EasyPay» та «Privat24»  - вони розміщені на інформаційних щитах, що є на кожному паркувальному майданчику та на паркоматах. А ще – за допомогою терміналів «EasyPay».

Нагадаємо, на сьогодні ЛКП «Львівавтодор» є оператором 54 паркувальних майданчиків та стоянки на вул. Торф’яній. Загалом підприємство обслуговує понад 1900 паркомісць.

У Львові інспектори з паркування тепер знають усе про автомобілі та їхніх власників

Паркувальний булінг у Львові: як захиститися і хто за це заплатить

Інспектори-паркувальники у Львові незаконно карають водіїв за протермінування стоянки (відео)

Львів’яни профінансували Львівавтодор на 184 млн грн. А він працює в збиток, - правовий експерт (відео)

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів