Аварійний колектор замінено: вул. Винниченка сьогодні відкриють для транспорту

08:57 30 липня 2021 р.

Фото до новини

З 10.00 год буде відкрито для проїзду вул. Винниченка. Усі роботи із заміни аварійного колектора та відновлення асфальтного покриття уже виконано.

Про це повідомили в департаменті житлового господарства та інфраструктури, пише Dailylviv.

«Підрядник завершив усі роботи щодо колектора, також відновлено дорожнє покриття. Відтак, з 10.00 год вулиця буде відкритою для проїзду транспорту, також буде демонтовано тимчасові дорожні знаки», - розповів Олександр Одинець, директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Нагадаємо, рішенням виконавчого комітету з резервного фонду було виділено 1,8 млн грн на виконання цих робіт.

«Усі складні етапи були в перші 10 днів робіт. Це була робота на глибині до 10 м, тому була небезпека обвалу. Відповідно, найперше ми змонтували захисну раму з металевих балок і дошок. Лише її будували три дні. Далі розчищали завал, демонтовували залишки старої камери, в існуючий колектор було встановлено дві труби діаметром 800 мм і на цій трубі зроблено фундамент нової камери і зведена камера», - розповів про виконання робіт Віталій Хомен, інженер ТзОВ «Онур».

За словами Олександра Одинця, у центральній частині міста знаходяться переважно австрійські колектори, тому періодично відбуваються такі провали.

«У нас визначено, де є слабкі ділянки каналізаційних мереж, будемо інвестувати у їхній ремонт. Відзначу, що на всіх вулицях, де відбуваються капітальні ремонти, повністю міняємо всі комунікації, зокрема колектори», - додав посадовець.


Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів