Новини Львова (cтор. 5355)

Фото для новини

13:42 7 березня 2017 р.

Шевченкова «Катерина» буде у Львові до 20 квітня

Виставка однієї картини в національній галереї мистецтв імені Бориса Возницькогоприсвячена 203-й річниці з дня народження Кобзаря та 175-м роковинам з дня її створення.

Культура

13:30 7 березня 2017 р.

Депутати Львівської облради скерували на безпеку дорожнього руху 20 мільйонів

На сесії обласної ради розглянули й підтримали у вівторок, 7 березня, зміни до програми з організації та безпеки дорожнього руху на автомобільних дорогах, вулицях міст, інших населених пунктів Львівської області на 2015-2017 роки».

Ситуації

Фото для новини

13:10 7 березня 2017 р.

На передовій загинув доброволець і поранені п’ятеро воїнів, – Міноборони

Речник міністерства оборони Андрій Лисенко повідомив на брифінгу у вівторок: «За минулу добу внаслідок бойових дій загинув один український військовослужбовець, п’ятеро наших бійців зазнали поранень».

Ситуації

11:40 7 березня 2017 р.

Львів'янам відшкодують половину витрат на енергоефективні заходи

Голова агентства Держенергоефективності України Сергій Савчук запевнив у вівторок: «Львівська міська рада подбала про те, щоб цього року львів’яни гарантовано отримували додаткову фінансову допомогу на підвищення енергоефективності житла за програмою «теплих» кредитів».

Ситуації

Фото для новини

11:15 7 березня 2017 р.

Спецмаршрут для людей з обмеженими можливостями проляже до Львівського протезного заводу

Посадовці Львівської міськради обговорили спільно з громадськими активістами проект встановлення адаптованої зупинки та запуску спеціального маршруту для людей з обмеженими можливостями до Львівського протезного заводу на вулиці Рудненській.

Ситуації

11:00 7 березня 2017 р.

«Дні цивільного захисту» у львівських школах уже стартували

Традиційно навесні для маленьких мешканців кожного району Львова відбуваються заходи з попередження і реагування на надзвичайні ситуації – показові «Дні цивільного захисту» із залученням техніки Державної служби з надзвичайних ситуацій України та особового складу районних відділів ДСНС.

Ситуації