Новини Львова (cтор. 5353)

15:28 24 лютого 2017 р.

Криміногенна обстановка на Львівщині значно погіршилася, – прокурор

Прокурор Львівської області Юрій Квятківський наголосив під час виступу на координаційній нараді керівників правоохоронних органів: «Криміногенна ситуація у нашому регіоні у мене викликає суттєве занепокоєння. У 2016 році ми маємо невтішні тенденції».

Кримінал

14:10 24 лютого 2017 р.

Якість газу в оселях Львівщини відповідає нормі, – ЛОДА

Директор департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства облдержадміністрації Назарій Романчук запевнив: «Як показали результати перевірки – газ, який надходить в оселі мешканців Львівщини, абсолютно відповідає вимогам та стандартам якості, що діють в Україні».

Економіка

Фото для новини

13:50 24 лютого 2017 р.

Ремонт у Львівському перинатальному центрі відновлять, – ЛОДА

У п'ятницю, 24 лютого, у Львівський обласному перинатальному центрі на вулиці Джорджа Вашингтона, 6 відбулася нарада його трудового колективу, громадськості й заступників голови облдержадміністрації та обласної ради – відповідно, Ірини Гримак і Володимира Гірняка.

Медицина

13:28 24 лютого 2017 р.

Виконком Львівської міськради затвердив тарифи на платні соціальні послуги

Начальник управління соціального захисту ЛМР Наталія Демкович пояснила: «Клієнти підписують договір, обирають певну кількість визначених послуг, і тоді до них приходять працівники, які виконують обрані ними послуги».

Ситуації

12:20 24 лютого 2017 р.

132,5 млн. гривень заплановано на відновлення навчального центру в Старичах

Міністр оборони України Степан Полторак запевнив у п’ятницю: «З цьогорічного бюджету майже 250 мільйонів гривень заплановано на покращення матеріальної бази навчальних центрів Збройних Сил».

Ситуації