Новини Львова (cтор. 7224)

Фото для новини

00:12 25 грудня 2014 р.

В Україні пенсіонерів уже більше за легальних працівників на 500 тисяч осіб, – міністр (відео)

Міністр соціальної політики Павло Розенко заявив у середу: «Кількість зареєстрованих пенсіонерів у Пенсійному фонді перевищила кількість осіб, які легально платять сьогодні страхові внески. Приблизно 13,5 млн. пенсіонерів і близько 13 млн. людей, які легально працюють і сплачують внески до Пенсійного фонду».

Економіка

Фото для новини

23:26 24 грудня 2014 р.

Нардеп Володимир Парасюк пообіцяв докласти максимум зусиль, щоб усунути прокурора Львівщини

Народний депутат Володимир Парасюк повідомив у середу: «Моя ціль – прикласти максимум зусиль, щоб такі люди, як Роман Федик, були усунені від керівництва прокуратурою раз і назавжди».

Політика

Фото для новини

23:12 24 грудня 2014 р.

Програма різдвяних свят у Львові

У прес-службі міської ради передали сьогодні, 24 грудня, «Щоденному Львову» програму різдвяних свят у Львові.

Культура

Фото для новини

21:05 24 грудня 2014 р.

Львів'яни сприяють обороноздатності Маріуполя більше, аніж у Києві, – ЗМІ

Патріоти найбільшого міста на заході України активно займаються збором гуманітарної допомоги для українських військовослужбовців і батальйонів добровольців, а також цивільного населення Донбасу.

Політика

Фото для новини

18:35 24 грудня 2014 р.

Помічники святого Миколая у Львові рознесли подарунки 3000 дітям

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у рамках Всеукраїнської благочинної акції «Миколай про тебе не забуде!», помічники Святого Миколая отримали подарунки 3000 дітей з багатодітних, малозабезпечених сімей міста, а також діти, чиї батьки загинули в зоні АТО.

Культура

Фото для новини

18:15 24 грудня 2014 р.

У Львові триває судова тяганина щодо права власності на історичний особняк на вулиці Кармелюка, 3

Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ виніс ухвалу про відкриття касаційного провадження щодо історичного особняка у центрі та зупинення дії рішення Апеляційного суду Львівської області від 16 жовтня.

Ситуації

Фото для новини

17:20 24 грудня 2014 р.

Львівська міськрада оголосила конкурси на нерухоме майно міста

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, управління комунальної власності ЛМР оголошує некомерційний і комерційний конкурси для передання в оренду нежитлових приміщень.

Економіка

Фото для новини

17:11 24 грудня 2014 р.

Полтва може обігріти весь центр Львова, - експерт

Про це кандидат географічних наук, експерт з відновлюваних джерел енергії Мирон Колодко заявив в ефірі громадського мовлення Львівського прес-клубу (Прес-клуб-ГІТ) під час розмови на тему «Застосування теплових помп на Львівщині. Перші результати запровадження найбільш ефективних альтернативних джерел енергії».

Економіка

Фото для новини

16:27 24 грудня 2014 р.

У держструктурах саботують підтримку армії – волонтер (відео)

Про це в ефірі громадського мовлення Львівського прес-клубу Прес-клуб-ГІТ) під час розмови на тему «Головні проблеми Великої волонтерської війни (ВВВ)» заявив учасник Великої волонтерської війни (ВВВ) Геннадій Хазан.

Ситуації

Фото для новини

16:14 24 грудня 2014 р.

Народному депутатові з Львівщини Володимирові Парасюку побили вночі автомобіль

Володимир Парасюк заявив у середу під час засідання комітету Верховної Ради з питань протидії та запобігання корупції й боротьбі з організованою злочинністю: «Я сьогодні вранці прокинувся, а в мене побитий автомобіль. Питання: в якій країні ми живемо?.. І реакції нуль».

Кримінал