Новини Львова (cтор. 7223)

Фото для новини

09:36 16 грудня 2014 р.

На площі Петрушевича у Львові випав з вікна четвертого поверху й загинув 40-45-річний чоловік

Голова виконкому громадської організації «Варта-1» Ігор Зінкевич повідомив у вівторок: «На площі Петрушевича викинули або викинувся чоловік з вікна четвертого поверху, на місці події швидка і міліція. Летальний випадок – зламана шия».

Ситуації

Фото для новини

09:22 16 грудня 2014 р.

У селі Запитів під Львовом загинула внаслідок пожежі в дерев’яному будинку його власниця

Як повідомили у вівторок у прес-службі облдержадміністрації, під час гасіння пожежі в дерев’яному житловому будинку в селі Запитів Кам’янка-Бузького району виявлено тіло власниці будівлі, 1935 року народження.

Ситуації

Фото для новини

09:05 16 грудня 2014 р.

Щільний вогонь українських військових перешкодив спробам бойовиків просунутися в «буферній зоні», – «ІС» (відео)

Народний депутат від «Народного фронту» й координатор групи військових фахівців Дмитро Тимчук повідомив у вівторок: «У районі Станиці Луганської після попереднього обстрілу бойовики спробували вийти на низку позицій в «буферній зоні». Проте були зустрінуті щільним вогнем зі стрілецької зброї українських підрозділів і відійшли на вихідні позиції».

Політика

Фото для новини

20:50 15 грудня 2014 р.

У зв’язку з потеплінням об’єкти теплопостачання «Львівтеплоенерго» працюють в економному режимі

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, «для економії коштів споживачів та у зв’язку з потеплінням, об’єкти теплопостачання працюють в економному режимі».

Ситуації

Фото для новини

19:58 15 грудня 2014 р.

У львівському електротранспорті лунатимуть колядки й щедрівки

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, від свята Миколая та до Водохреща в трамваях та тролейбусах поруч зі звичайними оголошеннями лунатимуть колядки та щедрівки.

Культура

Фото для новини

19:45 15 грудня 2014 р.

У Казахстані ув'язнили на п'ять років бойовика терористичного угруповання «ЛНР»

Суд у Казахстані виніс сьогодні вирок – п’ять років позбавлення волі – громадянинові цієї країни, який воював на боці незаконних угруповань проросійських сепаратистів на українському Донбасі.

Кримінал

Фото для новини

19:39 15 грудня 2014 р.

7-11 січня у Львові – «Свято Пампуха»

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, упродовж п’яти днів відвідувачі «Свята Пампуха» на площі Ринок матимуть нагоду поколядувати, скуштувати найрізноманітніші види пампушків та пізнати давні українські традиції.

Культура

Фото для новини

19:10 15 грудня 2014 р.

На Львівщині загинув унаслідок ДТП водій легковика

Як повідомили в понеділок в прес-службі обласного управління ДАІ, в Старосамбірському районі керманич автомобіля «Аudi А-6» не обрав безпечної швидкості руху та в’їхав у дерев’яну огорожу.

Ситуації

Фото для новини

19:05 15 грудня 2014 р.

У Львівській міськраді оголосили конкурс претендентів орендувати 11 об’єктів нерухомого майна

Як розповіли в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, її управління комунальної власності ЛМР повідомляє про намір передати в оренду об’єкти нерухомого майна в Галицькому та Сихівському районах міста.

Економіка

Фото для новини

17:55 15 грудня 2014 р.

Волонтери доставили допомогу, зібрану львів’янами, на блокпости в Луганській області

Активіст Громадського сектора Луганська й організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив у понеділок, що воїнам передали продукти, теплі речі, дуже багато подарунків від дітей з різних дитячих садочків Львова, печиво, сухофрукти, крупи, консерви і багато, багато іншого.

Ситуації