Новини Львова (cтор. 7224)

Фото для новини

19:05 15 грудня 2014 р.

У Львівській міськраді оголосили конкурс претендентів орендувати 11 об’єктів нерухомого майна

Як розповіли в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, її управління комунальної власності ЛМР повідомляє про намір передати в оренду об’єкти нерухомого майна в Галицькому та Сихівському районах міста.

Економіка

Фото для новини

17:55 15 грудня 2014 р.

Волонтери доставили допомогу, зібрану львів’янами, на блокпости в Луганській області

Активіст Громадського сектора Луганська й організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив у понеділок, що воїнам передали продукти, теплі речі, дуже багато подарунків від дітей з різних дитячих садочків Львова, печиво, сухофрукти, крупи, консерви і багато, багато іншого.

Ситуації

Фото для новини

17:30 15 грудня 2014 р.

Найграмотніша серед дорослих учасників радіодиктанту на Львівщині – лікар-бактеріолог

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, в конкурсі на знання державної мови для службовців взяли участь 5303 жителіd нашої області та 19 – інших.

Культура

Фото для новини

17:16 15 грудня 2014 р.

У Львові взято під варту за хабарництво директора підприємства

Як повідомили в понеділок у прес-службі обласної прокуратури, правоохоронці оголосили підозру у вчиненні кримінального правопорушення директору товариства з обмеженою відповідальністю.

Кримінал

Фото для новини

17:08 15 грудня 2014 р.

У Львові судитимуть за хабарництво трьох посадовців районної адміністрації

Як повідомили в понеділок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, львівські правоохоронці скерували до суду матеріали кримінальних проваджень щодо трьох посадовців районної адміністрації.

Кримінал

Фото для новини

17:00 15 грудня 2014 р.

У зону бойових дій на Донбасі вирушив зведений загін правоохоронців Львівщини

Як повідомили в понеділок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, 64 міліціонерів Львівщини замінять своїх колег, котрі несуть службу на сході України.

Ситуації

Фото для новини

16:43 15 грудня 2014 р.

«Львівська політехніка» уклала з університетами Німеччини вже 10 угод про співпрацю

У прес-службі Національного університету «Львівська політехніка» повідомили в понеділок, що цей навчальний заклад поглиблює інтеграцію в єдиний європейський освітній простір

Наука і техніка

Фото для новини

16:30 15 грудня 2014 р.

У Львові День святого Миколая розпочнеться трьома днями раніше – 16 грудня – «Стартами надій»

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, її служба ЛОДА у справах дітей спільно з благодійною організацією «Фундація духовного відродження» підготувала до Дня Святого Миколая низку заходів для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківської опіки, а також малечі з багатодітних та малозабезпечених родин і дітей з тимчасово переселених родин зі сходу країни та Криму.

Культура

Фото для новини

15:38 15 грудня 2014 р.

Завтра у Львові прощатимуться з полеглим молодшим сержантом 24-ї Залізної бригади Тарасом Стельмахом

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, завтра на Личаківському кладовищі на полі почесних поховань №76 буде поховано Тараса Стельмаха, який загинув в зоні АТО, супроводжуючи поранених у санітарній машині.

Ситуації

Фото для новини

15:29 15 грудня 2014 р.

У Львові створюється рух під назвою «Протидія незаконним та свавільним забудовам»

Про це під час прес-конференції на тему "Ситуація довкола процесу, що триває в Сихівському суді про незаконне захоплення горища сином директора департаменту архітектури та містобудування ЛМР Андрія Павліва" у Львівському прес-клубі повідомили члени ГО "Вектор європейського розвитку "ВАРТО".

Ситуації