Новини Львова (cтор. 7225)

Фото для новини

12:30 19 листопада 2014 р.

Росія перекидає на аеродроми поблизу наших кордонів бойову авіацію, – ЗМІ (відео)

Луганські журналісти опублікували службову записку командира російської в/ч 69806-2 від 4 листопада про перекидання особового складу й вантажів з авіабази біля Пермі на аеродром в Міллеровому Ростовської області РФ.

Політика

Фото для новини

12:10 19 листопада 2014 р.

У Львові по-звірячому вбили 26-річного міліціонера

Як повідомили в середу у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, правоохоронці розшукують осіб, які завдали смертельні тілесні ушкодження працівнику міліції.

Кримінал

Фото для новини

10:45 19 листопада 2014 р.

У Львові внаслідок ДТП загинула 59-річна жінка

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 18 листопада о 19:00 водій легкового автомобіля скоїв наїзд на пішохода на нерегульованому пішохідному переході на перехресті вулиць Хуторівка й Демнянська.

Ситуації

Фото для новини

10:30 19 листопада 2014 р.

У Львівській міськраді запевняють – для прибирання міста від снігу готові 142 одиниці спецтехніки

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, придбано чотири нові піскорозкидувальні машини й заплановано закупити ще вісім одиниць снігоприбиральної техніки.

Ситуації

Фото для новини

10:20 19 листопада 2014 р.

Завтра у Львові очікується різка зміна погоди

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 20 листопада пройдуть опади у вигляді дощу, місцями з мокрим снігом. Температура повітря впродовж доби становитиме від 1° морозу до 4º тепла. На окремих ділянках доріг ожеледиця. Подекуди можливі ожеледь, налипання мокрого снігу.

Природа

Фото для новини

09:50 19 листопада 2014 р.

30 листопада у Львові – збір коштів ВІЛ-позитивним дітям і військовим на «Гаражному розпродажі»

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 30 листопада на вулиці Мулярській, 2А відбудеться благодійний «Гаражний розпродаж», мета якого – збір коштів на потреби ВІЛ-позитивних дітей. 10% від зібраних віддадуть на потреби українських воїнів.

Політика

Фото для новини

09:00 19 листопада 2014 р.

За добу Україна втратила в боях із терористами двох військовослужбовців, ще 13 поранено (відео)

У прес-центрі АТО повідомили також у середу, що наша артилерія понад сорок разів завдала вогневих уражень противнику, подавляючи вогневі засоби терористів.

Політика

Фото для новини

23:38 18 листопада 2014 р.

Волонтер розповів про бійців 24-ї бригади з Львівщини на 31-му блокпосту: «Тут ви не зустрінете боягузів»

Співзасновник спільноти «Армія SOS» Юрій Касьянов повідомив у вівторок: «На 31-му гримить, бухає; бійці перекрикують розриви: «Нормально у нас!.. Ось вчора було... Лізли як таргани... А сьогодні все в порядку. Тримаємося».

Політика

Фото для новини

20:44 18 листопада 2014 р.

У Львові правоохоронці схопили на «гарячому» грабіжників аптеки, один із яких відстрілювався

Як повідомили у вівторок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, двоє чоловіків, погрожуючи працівнику аптеки предметом схожим на пістолет забрали з каси виручку у сумі більше тисячі гривень і намагалися втекти від працівників міліції, але вони були затримані та доставлені у райвідділ міліції.

Кримінал

Фото для новини

20:25 18 листопада 2014 р.

Про «замінування» дитсадка у Львові лементував сьогодні п’яний 19-річний студент

Як повідомили в вівторок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, правоохоронцям менше години знадобилося, щоб розшукати чоловіка, котрий сказав жінці про «замінування» дитячого садочку.

Кримінал

Фото для новини

20:10 18 листопада 2014 р.

Львівська обласна рада з'ясовуватиме факти умисного доведення промислових підприємств до банкрутства

У прес-службі ЛОДА повідомили у вівторок, що сесія обласної ради підтримала рішення про створення Тимчасової контрольної комісії для з'ясування фактів умисного доведення до банкрутства промислових підприємств Львівщини та визначення правових підстав їх повернення до державної власності та відновлення господарської діяльності.

Економіка