У Львові загинув унаслідок падіння з вікна інтернату дев’ятирічний хлопчик (відео, оновлено)

21:54 24 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Однокласники загиблого кажуть – так він відреагував на звістку, що у різдвяному вертепі для нього не знайшлося ролі.


Відео: інтернет-видання «Українська правда»

«У Львові з третього поверху школи-інтернату випала дитина. Травми виявилися несумісними з життям. Чому третьокласник вистрибнув з вікна достеменно не відомо. Утім однолітки кажуть, так хлопчик  відреагував на звістку, що у різдвяному вертепі для нього не знайшлося ролі», – стисло повідомляється в середу на сайті «Телевізійної служби новин» каналу «1+1». Подробиці ж – у відеосюжеті.

Раніше кореспондент інформаційниої агенції «УНН» повідомив у середу: «Сьогодні, 24 грудня, близько 13:30  з вікна третього поверху середньої санаторної школи-інтернату №1 для дітей з серцево-судинними захворюваннями на вулиці Остроградських у Львові випала дитина. Як розповіли очевидці, дев’ятирічний хлопчик випав із третього поверху, гратів на вікнах школи-інтернату немає. У міліції цю інформацію підтверджують. На місці працює слідчо-оперативна група». 

Натомість «Магнолія-ТВ» ігформувала сьогодні, 25 грудня: «Дев’ятирічний хлопчик, який сьогодні близько 13:30 випав з вікна третього поверху школи-інтернату на вулиці Остроградських у Львові, загинув. Слідчо-оперативна група, яка приїхала на місце події, зафіксувала смерть дитини. Зараз слідчі з’ясовують усі обставини трагедії. Головний лікар станції швидкої медичної допомоги Львова Наталія Поважук заявила, дитина загинула ще до приїзду медиків. Травми виявились не сумісними із життям».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів