Новини Львова (cтор. 7223)

Фото для новини

13:30 25 грудня 2014 р.

Кількість обстрілів позицій наших військ на Донбасі знизилася, але ворог активізував авіарозвідку, – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється також, що українські прикордонники зафіксували 19 російських безпілотників.

Політика

Фото для новини

12:58 25 грудня 2014 р.

У Львові пожежники врятували жінку, яка спричинила займання курінням сигарет у ліжку

У прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій повідомили в четвер, що рятувальники відреагували на повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку на вулиці Загородній.

Ситуації

Фото для новини

12:05 25 грудня 2014 р.

Росія продовжує перекидати на Донбас війська, найманців та озброєння, – «ІС» (відео)

Народний депутат і координатор групи «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомив у четвер: «У Куйбишевському районі Донецька командування російсько-терористичних військ активно проводить ротацію особового складу підрозділів, які діють у смузі Піски-Авдіївка».

Політика

Фото для новини

11:14 25 грудня 2014 р.

Правоохоронці просять зголоситися можливих очевидців загибелі жінки, тіло якої знайдено у Львові

Як повідомили в четвер у відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, сьогодні, 25 грудня, о 9:30 до правоохоронців надійшло повідомлення від кур’єра, котрий розвозить пресу про те, що він виявив у одному з газетних кіосків, який розташований у центрі Львова, тіло жінки з ознаками насильницької смерті.

Кримінал

Фото для новини

11:05 25 грудня 2014 р.

Верховна Рада розширила повноваження РНБО (відео)

За ухвалення закону «Про внесення змін до закону України «Про Раду національної безпеки і оборони» (щодо вдосконалення координації і контролю у сфері національної безпеки і оборони) проголосували в четвео 253 народні депутати із 372, зареєстрованих в сесійній залі.

Політика

Фото для новини

10:56 25 грудня 2014 р.

ЛМР нагадує, що салюти, феєрверки й піротехнічні засоби під час масових заходів у Львові заборонені

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, ЛМР нагадує, що у зв’язку з проведенням антитерористичної операції на Сході України, у результаті якої гинуть українці, та подіями в країні, які загрожують національним інтересам держави та суспільства, у місті заборонено використовувати салюти, феєрверки та піротехнічні засоби під час проведення масових заходів.

Ситуації

Фото для новини

10:25 25 грудня 2014 р.

Правоохоронці Львівщини розпочали проведення профілактичної операції «Канікули»

Як повідомили в четвер у відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, у ході проведення загальнодержавних профілактичних заходів під назвою «Канікули», правоохоронці будуть виявляти осіб, котрі втягують підлітків у злочинну діяльність.

Ситуації

Фото для новини

10:08 25 грудня 2014 р.

Львівщина отримала з державного бюджету 23,3 млн. грн на соціальні виплати

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, область отримала 23,3 млн. грн субвенції з державного бюджету на виплату державної допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам та тимчасової державної допомоги дітям.

Ситуації

Фото для новини

09:55 25 грудня 2014 р.

На Львівщині вибухотехніки й кінолог перевіряли повідомлення про замінування мікроавтобуса

Як повідомили в четвер у прес-службі ЛОДА, 24 грудня невідома особа повідомила на телефон «102» чергового Стрийського райвідділу МВС про замінування мікроавтобуса на автостоянці біля заводу «Леоні» у селі Нежухів.

Кримінал

Фото для новини

09:25 25 грудня 2014 р.

Львівських артистів вітали на Луганщині оваціями

Вистава Львівського академічного обласного музично-драматичного театру імені Юрія Дрогобича у Рубіжному та Сіверськодонецьку пройшла з аншлагом: зал був забитий вщент, глядачі стояли у бокових проходах і навіть на балконі.

Культура